up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI

Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI

Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI

plus
Arrow

Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI

Produktbeskrivelse Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI

Bil type:

RE39.

SAMLER Samlere og rør er en svært viktig komponent i et eksosanlegg, noe som gjør det mulig å oppnå svært viktige gevinster når det gjelder kraft og dreiemoment.

Laget i AISI 304 rustfritt stål og, for konkurrerende Full Titanium-systemer, i titan, Arrow collectors design kommer fra erfaringen og resultatene oppnådd i år med løp på alle nivåer, med den uutskiftbare "berøringen" til mestermekanikken jobber i FoU:

Diametre, seksjoner, bend, seksjonsendringer sveising og layout er nøye designet og utviklet på sykkelen for å skape et produkt med høy ytelse, holdbar, pålitelig og med den unike Arrow-stilen.

Avhengig av motorkonfigurasjon og gnisttiming, kan oppsettet være veldig forskjellig ettersom det er nødvendig for å tilpasse det til skiftende behov:

Det er derfor vi snakker om forskjellige opplegg som 4:2:1, 4:2:2, 2:1:2, 4:2:1:2 og så videre.

Å følge et eller annet opplegg er en svært viktig beslutning som tas helt i starten av prosjektet, og det vil påvirke alle de andre trinnene.

For å unngå unødvendig drag på strømmen av eksosgasser, er alle koblinger og koblinger laget ved hjelp av CNC-maskinerte deler.

Av samme grunn må alle sveiser være perfekt laget og ikke-invasive, og unngå seksjonsreduksjon for strømmen av gasser.

TORDEN.

Siste generasjon gatesykler er laget etter en presis design- og stilidé, noe som gir en grunnleggende betydning for å bruke de mindre eksossystemene som er mulig, plassert i en "ikke-konvensjonell" posisjon.

Disse styling- og designfunksjonene har også innvirkning på ettermarkedsdeler, for å bruke de minste eksosene som er mulig.

Arrow bestemte seg for å bruke lyddempere for flere gatesykler en seksjon som opprinnelig ble designet for en helt annen ''verden´´ og Street Thunder-serien ble født.

Street Thunder-lyddempere er tilgjengelige i titan, karbonfiber og aluminium, med endestykket (med et fullstendig fornyet design) tilgjengelig i rustfritt stål eller karbon.

For å kompensere for det lavere interne volumet, har det blitt gjort forskning og tester på racerbaner og i Arrows FoU, på jakt etter de bedre materialene som er tilgjengelige på markedet for støyreduksjon.

Street Thunder-lyddempere er lette og kraftige, de er tilgjengelige som slip-on-systemer eller som en del av hele systemet (med Arrow-samlere) og er også tilgjengelig i en gate-lovlig versjon.
Mange sykler er utstyrt med en eksosventil styrt av en servomotor. Når du gjør ytelsesendringer som involverer utskifting av eksos eller installasjon av en ekstra kontrollenhet, er det nødvendig å eliminere eksosventilen.

Hvis du ønsker å vite mer om Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI, eller andre produkter av merket Arrow i Komponenter kategorien hos motardinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine motorsykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Eksosrør kolleksjon som du kan velge motorsykkel produkter fra Arrow, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Arrow Carbon Full Line System Thunder Dark YZF-R 125 19-20 51518AKN+51018MI

Farge
Svart
Moto Kompatibilitet
Yamaha

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up