up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bagster Tankveske Roadmap 2017

Bagster Tankveske Roadmap 2017

plus
Bagster

Bagster Tankveske Roadmap 2017

Produktbeskrivelse Bagster Tankveske Roadmap 2017

Bytt samlingen av Bagster kartlesere, er denne nye kartleseren universell, takket være festebåndene sine? Det er i stand til å tilpasse seg alle motorsykeltanke. Det ser gjennom vinduet gjør det også godt å bruke med tabletter. Likeledes kan den også festes på en pose som ikke har en kartleser (f.eks. MODULO TANK)

Egenskaper:

Ikke glatt på grunn av zip-lukkesystemet

Vanntett

reflekterende


Bagster Tankveske Roadmap 2017 er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett motorsykkel butikken kan du finne Bagster Tankveske Roadmap 2017 relaterte produkter. Vårt utvalg av Motorsykkelposer produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Bagster Tankveske Roadmap 2017

Lys stilling
Tank
Farge
Svart
Kapasitet
0-10 L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up