up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

GPR Exhaust Systems Decat System SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Decat System SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Decat System SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

Kompatible modeller:

FB Mondial Smx 125 Enduro 2018/20 e4 Supermoto 2018/20 e4 2018 2020.

GPR eksosanlegg FB

Mondial Smx 125 Enduro 2018/20 e4 Supermoto 2018/20 e4 Decat rørmanifold Decatalizzatore.

For installasjon kreves ingen strukturelle modifikasjoner på motorsykkelen for bruk av produktet i en godkjent versjon.

Det anbefales å lese instruksjonene i pakken eller veiledningene.

Eksosen har en avtakbar dbkiller (støybegrensning) for racingbruk, fjern dbkiller er ikke KUN ulovlig, men kunden påtar seg ansvaret for å bruke motorsykkelen som på kretsene, uten poser, uten blitzlys og nummerplateholder eller annet deler som ville komme i konflikt med gassens forskjellige vinkel etter transformasjonen til racingversjonen.

Misbruk av denne situasjonen på veien vil føre til tap av produktgarantien, og enhver anmodning om refusjon vil bli avvist.

Garantien er to år fra kjøpet, med rett til erstatning med overføring til GPR-fabrikken eller nærmeste offisielle distributør til klientutgifter.

GPR kan ikke tilby en ny lyddemper i stedet for den som skal repareres, men klienten må godta å montere den originale eksosen eller vente på standard tid for reparasjonen.

Manifold de cat, laget av rustfritt stål 304 satin med synlig TIG-sveising, samsvarer også med den originale de-katalysatorlyddemperen.

Når den originale katalysatoren er plassert i samleren, elimineres den med installasjonen av GPR-manifolden.

Funksjoner:

Manifold: 304 manifold i rustfritt stål leveres, inkludert flenser, foringer og relativt sett med braketter, den komplette GPR monteres direkte på sylindrene uten å gjøre strukturelle endringer.

Original GPR-produkt, utviklet takket være lang erfaring i verdensmesterskapet i motorsykler, foreslår en innovativ design, ytelsesøkning, relevant vektbesparelse og en forbedring av motorsykkellyden.

Laget i Italia, 2 års internasjonal garanti.

RACING-PRODUKT: Denne varen selges kun for RACING-bruk i kretsløp! Bruken på veien i åpen versjon er ikke i samsvar med forskriftene som regulerer sirkulasjon på det offentlige veinettet.

INGEN DBKILLER: å være et racingprodukt, verken dbkillere for støy eller katalysatorer leveres, dette er en 100% sporty vare.

Bruk av racingelementer kan i noen tilfeller kreve omlegging av ECU, spesielt i nærvær av ytterligere modifikasjoner, for eksempel installasjon av et sportsfilter.

Monteringsanbefalinger: GPR-produkter er plug and play, det anbefales å installere produktene i et profesjonelt verksted, ingen klager vil bli godtatt i tilfelle DIY-installasjoner.

Den passer til både originale lyddempere og GPR-rør.
Hvis du ser etter gode kvalitets Manifold artikler, da vil vårt utvalg av Manifold definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg GPR Exhaust Systems Decat System SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4, prisen er 139.99 $ og er tilgjengelig. motardinn er det beste alternativet for å kjøpe motorsykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for GPR Exhaust Systems Decat System SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner GPR Exhaust Systems Decat System SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

Farge
Sølv

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up