up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Vaatteet moottoripyöräily

Miesten Vaatteet moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Vaatteet tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Vaatteet

n merkit Miesten Vaatteet

Mitä moottoripyörävaatteet tarvitsen ajamiseen?

Moottoripyöräilyvaatteita valittaessa on tärkeää panostaa laadukkaisiin varusteisiin, jotka tarjoavat asianmukaisen suojan ja ovat mukavia käyttää. On myös tärkeää valita säähän ja ajo olosuhteisiin sopivat vaatteet turvallisen ja nautinnollisen ajokokemuksen takaamiseksi. Toinen tärkeä näkökohta hyvän moottoripyörävaatteen valinnassa on käytettyjen materiaalien laatu ja kestävyys. Laadukkaat moottoripyörävaatteet valmistetaan usein kulutusta kestävistä materiaaleista, kuten nahasta tai kevlarista, jotka voivat tarjota lisäsuojaa putoamisen tai liukastumisen varalta. Tämä voi myös pidentää vaatteiden käyttöikää ja säästää ajajien rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi moottoripyörävaatteet voivat tarjota kuljettajalle lisää näkyvyyttä, mikä on erityisen tärkeää ajettaessa hämärässä.

Käsien ja jalkojen lämmittimet
Käsien ja jalkojen lämmittimet ovat moottoripyörän tärkein varuste, koska ne suojaavat sinua ankarilta sääolosuhteilta.

Fleeces
Fleecejä käytetään moottoripyöräilyvaatteiden valmistukseen, koska se auttaa siirtämään kosteutta ja antaa ilman kiertää pitääkseen sinut viileänä.

Päähineet
Päähineet peittävät ja pitävät sinut lämpimänä kylmällä säällä sekä suojaamaan päätäsi auringonvalolta.

Takit
Hyvälaatuinen moottoripyörätakki on suunniteltu suojaamaan tuulelta, sateelta ja iskuilta kolarissa. Etsi kulutusta kestävästä materiaalista valmistettua takkia, jossa on panssari kyynärpäissä, hartioissa ja selässä.

Housut
Moottoripyörähousut on suunniteltu suojaamaan alavartaloa hankauksilta ja iskuilta. Etsi kestävästä ja kulutusta kestävästä materiaalista valmistettuja housuja, joissa on panssari polvissa ja lantiossa.

Puserot ja hupparit
Neulepaitoja ja huppareita käyttävät myös motoratsastajat talvikaudella ja ne pitävät sinut poissa kylmiltä tuulilta.

T paidat
Autoilijat käyttävät t paitaa kesäisin, koska ne on valmistettu hengittävästä kankaasta ja pitävät ne viileinä kesällä.

Lisää vaatteista:

Brändit, jotka tarjoavat kasvonaamioita, asusteita ja osia, alusvaatteita, vyitä, säärystimet, sukkia, liivejä, sadepukuja ja paitoja tekijöiltä Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , ls2 , Shad , Bell ja Klim .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje