up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

plus
Rukka

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Produktbeskrivelse Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Spesifikasjon:


- Chin, hals og nakke er beskyttet mot vinden med elastisk Gore Windstopper ®-materialet


- 100% vindtett og pustende


- Enkelt å sette på og ta av


Kjøp dine favoritt Dameklær modeller og nyt motorsykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Rukka Balaclava Windstopper Coolmax. Hvis du er i tvil om å kjøpe Rukka Balaclava Windstopper Coolmax, ta kontakt med vårt team av fagfolk i motorsykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Farge
Svart
Produkttype
Balaclava

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott produkt

-

Super balaclava! Det er noe å sammenligne, og denne er den beste! Lukker nakken med en tilnærming til brystet, skuldrene og bakhodet. Dette er det du trenger for å kjøre motorsykkel i kjølig og vindfullt vær. På en hodeomkrets på 61 cm passer størrelse L perfekt. Spalten kan justeres og bæres både åpent og helt lukket. Materialet er veldig elastisk. Kvaliteten er utmerket! Ikke billig, men verdt hver krone som betales for det.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up