up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

plus
Drop shot

Drop Shot Padel-maila Sakura 4.0

Tuotekuvaus Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Drop Shot 2022 melamallisto on luja sitoutuminen monimuotoisuuteen ja hienostuneisuuteen, jossa avantgarde on kompassi, joka ohjaa jokaista mallia, jolla on selkeä persoonallisuus, jotta se toimii radalla optimaalisesti.

Eseential Line -sarjassa on Drop Shot Sakura 4.0 padelmaila, malli, jossa yhdistyvät maksimaalisen mukavuuden ja joustavuuden materiaalit todellisen ja luonnollisen pelikokemuksen saavuttamiseksi.

Tämä maila on suunniteltu vielä yhden kauden kyynelformaatilla, keskikorkealla tasapainolla, selkeällä taipumuksella monipuolisuuteen ja lujalla reaktiolla palloa lyödessään.

Sen valmistuksen pinnat ovat Fiber Glass Surface -materiaalia, joka parantaa osuman tunnetta ja lisää pomppiota, ja sisäydin matalatiheyksistä Eva Soft -kumia, joka lisää vastetta iskuun.

Lisäksi tässä Drop Shot Sakura 4.0:ssa on Smart Holes System -rei'itys tai Silicone Grip Channel- ja Cork Cushion -kahvateknologiat tärinän vähentämiseksi.

Keskitason malli, joka herättää huomiota korostetulla estetiikallaan, jossa punaiset sävyt yhdistyvät turkooseihin muodostaen samalla aggressiivisen ja urheilullisen padelmailan.


Älä odota enää pidempään ja osta Drop shot Padel-maila Sakura 4.0. Jos sinulla on kysyttävää Drop shot Padel-maila Sakura 4.0:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä smashinn yhteydenottosivumme kautta. smashinn tarjoaa erityisen kokoelman Padel-mailattuotteita tennis ja padel:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Padel-mailat varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Padel-mailat varusteilla.

Ominaisuudet Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Tasapaino
Tweener
Väri
Musta
Muoto
Kyynel
Sukupuoli
Unisex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Tyytyväinen ostokseen

-

Tuote toimitettiin ilman vaurioita ja paljon nopeammin kuin kuvittelin. suosittelen lämpimästi

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Sakura maila 4.0

-

Loistava tuote aloittelijalle, nopea toimitus.

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä ja laadukas maila!

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Loistava

-

Erinomainen vastine rahalle niille, jotka haluavat suuremman tehon

Drop shot Padel-maila Sakura 4.0

Arviointi

-

iso lapio Erittäin mukava ja kevyt aloittelijoille/keskitason. Todella edullinen hinta-laatusuhde!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up