Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten kengät

Naisten kengät tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten kengät tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten kengät

n merkit Naisten kengät

Kuinka valita naisten tenniskengät?

Sandaalit

Kun ulkona on kuuma, varvastossut saattavat näyttää ihanteellisilta jalkineilta. Varvastossut ovat yleensä pehmeämpiä ja mukautuvampia kuin tavalliset kengät, ja siksi ne voivat tarjota sopivan tuen holvikaarelle. Varvastossut tarjoavat sopivan pehmusteen lievittääkseen jalan rasitusta, minkä vuoksi sitä suosivat sekä lapset että aikuiset.

Sisälenkkarit

Sisätennareissa on tukeva kumipohjainen sileä pohja. Tämä pohja on ihanteellinen tenniskenttäpinnoille, joita käytetään tenniksen ja monien muiden urheilulajien pelaamiseen. Sisätennareissa on pehmeämpi profiili, ja ne toimivat kevyinä tennareina, joten voit käyttää näitä kenkiä myös arkikäyttöön kadulla. Sisälenkkarit ovat erittäin suosittuja tennistä pelaavien naisten keskuudessa ja ne on valmistettu synteettisestä kuidusta tai keinonahasta. Voit ostaa nämä kengät Babolat , Nox , Lacoste ja Asicsilta .

Padel Kengät

Padel kengissä on siksak muotoisia painatuksia, jotka ovat syvemmät kuin tavalliset tenniskengät. Jos haluat harrastaa urheilua, kuten tennistä ja padelia, ja haluat mukautuvan kengän, jonka voit ostaa joko, valitse padel kenkä. Padelkengissä on riittävä nilkkatuki ja enemmän puskurointia, mikä helpottaa urheilun pelaamista ja siten voit parantaa pelisuorituskykyäsi sekä pitää jalkasi rentona pelatessa.

Lenkkarit

Tennarit edustavat ainutlaatuisuutta ja tekevät identiteetistä jalkineista urheiluun paremmin kuin mikään muu kenkä. Tänä päivänä lenkkari voi saapua eri tyyleinä, ja äärettömän paljon etuja urheilusta kiinnostuneelle kuluttajalle. Urheilijat voivat käyttää tennareita joka päivä pelaamiseen tai harjoitteluun. Tennareilla on ollut erityinen asema urheilumaailmassa ihmisten mukavan muodin laukaisijana.