up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Lasten Kengät

Lenkkikengät

()
load

Kuinka valita tenniskengät?

Tennis on urheilulaji, joka vaatii pelaajilta nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Oikeiden jalkineiden valinta on tärkeää, jotta voit antaa parhaansa kentällä. Siksi hyvä tenniskenkä on tärkeä auttamaan sinua hallitsemaan jatkuvaa liikettä, juoksemista, hyppäämistä, sukellusta, kentän kattamista sivulta toiselle, edestakaisin verkkoon menoa ja tennisottelun mukana tulevia nopeita käännöksiä. tennis. Babolat , Asics , Adidas , Yonex ja Joma tarjoavat laadukkaita lasten tenniskenkiä.
Tenniskenkäparin tulee istua jalkoihin oikein ja mukavasti. Kengät eivät saa olla liian tiukat tai liian löysät. Tenniskengät tarjoavat helpon ja nopean liikkeen ja tarjoavat samalla riittävästi pehmustetta jaloille. Tenniskenkien tulee tuntua mukavilta eikä liian kireiltä, koska ne voivat aiheuttaa hankausta.
Suositut tuotemerkit suunnittelevat valkoisia tenniskenkiä , joissa on kalanruototyyliset ulkopohjat, jotka lisäävät vakautta ja pitoa kentällä. Nämä kengät sopivat peleihin savikentillä, tekonurmella ja kovalla.

Kun valitset uusia Adidas lenkkaria , varmista, että ne tukevat jalkojasi riittävästi sivuttain. Kengän on pehmustettava pohjallinen, tuettava kaaria kantapäässä, kantapäässä ja kantapääkaulus.
Tennispelaajat tarvitsevat kunnollisen jalkahallinnan, koska heidän on tehtävä äkillisiä liikkeitä ja käännöksiä, ja tenniskengät tarjoavat hyvän jalkahallinnan. Siksi vahvistetut varvaslaatikot ovat tärkein ominaisuus, jota kannattaa etsiä ostettaessa tenniskenkiä. Tenniskengän ulkovarvasalueelle on lisätty lisämateriaalia, joka pysäyttää nopeasti eteenpäinliikkeen ja lisää kestävyyttä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje