up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Drop shot Padel-maila Sportage

Drop shot Padel-maila Sportage

Drop shot Padel-maila Sportage

Drop shot Padel-maila Sportage

plus
Drop shot

Drop Shot Padel-maila Sportage

Tuotekuvaus Drop shot Padel-maila Sportage

Drop Shotin tarjoama eksklusiivinen Sportage Racket on sellainen, johon edistyneiden, voimaa tavoittelevien pelaajien tulisi saada käsiinsä. Hiilestä 18K ja timanttimuotoa käyttävä maila antaa paljon voimaa swingin taakse. Hiilirunkoisena se on edelleen kevyt tuntu, mikä tarjoaa enemmän hallintaa soittimelle.


Ominaisuudet:

- Hiilirunko
- Laser Effect Metalic Decals
- 3D-kasvot
- Face Carbon Show


Tekniset tiedot:

- Timantti: 350-375
- 38mm

Tutustu nyt tennis ja padel valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Drop shot-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. smashinn:sta, omasta tennis ja padel verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Drop shot tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Drop shot Padel-maila Sportage. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Drop shot Padel-maila Sportage

Tasapaino
Tweener
Väri
Hopeinen
Muoto
Kyynel
Sukupuoli
Unisex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up