up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Hjälmar

Snowboard

()
load

Vilka är de bästa hjälmarna för snowboardåkning?

Hjälm från Head Radar

Huvudradarhjälmen är avkopplande och perfekt cirkulerad. Denna hjälm har justerbara bågar och sätter den ihop med det vadderade inre lagret. Head Radar Helmet finns i ett enormt sortiment i olika butiker.

Salomon Pioneer Visirhjälm

Salomon Pioneer Visor Helmet ger fantastiskt huvudskydd. Den är smidigt separerbar och du kan byta ut visiren. Denna hjälm ger avslappning och passar perfekt för huvudet och ögonskyddet direkt och snabbt. Salomon Pioneer visirhjälm kommer i ett brett utbud av dimensioner och nyanser. Denna hjälm är mycket långvarig och överkomlig i pris.

Salomon Grom hjälm

Salomon Grom hjälmen är utvecklad för individer som tar sig an backarna. Den har en uthållig design med en hel del komfort, och den mjukt vadderade insidan ger slagtålighet i risken för ett missöde. Öppningen för luftflödet i Salomon Grom hjälmen ger tillräcklig ventilation och det inre vadderade lagret är avtagbart och kan tvättas i maskin. Du kan köpa snowboardhjälmar från Salomon , Atomic , Rossignol , Head och Superdry .

POC Fornix hjälm

En POC Fornix hjälm kombinerar miraklen med att använda en glasögon. Tröst garanteras, inte bara för användare som bär glasögon. Dessutom tillhandahåller POC Fornix Helmet exakta siktmått, som vid den faktiska tidpunkten ger säkerhet mot vind och regn. Denna hjälm är organiserad som en definitiv glasögon, linsen kan bytas inom några minuter genom att endast använda de anslutna spännena.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga