Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bilelektronikk

Bilelektronikk

Finn et bredt utvalg av Bilelektronikk-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Bilelektronikk

Merkevarer av Bilelektronikk

Ting å vite om bilelektronikk

Siden bilen din har en kombinasjon av forskjellige komponenter og alle ser ut til å være viktige for å få kjøretøyet til å se ut og yte bedre. Normalt inkluderer det elektriske systemet som brukes i et kjøretøy motorstyring, tenning, radio, telematikk, underholdningssystemer i bilen og mange andre. Moderne biler har mange elektroniske produkter. Videre er i dag biler svært pålitelige på sine elektroniske produkter for å yte med full effektivitet. Bilbatterier og annen elektronikk styrer mye av funksjonaliteten til bilen din, og hvis de begynner å skuffe, kan du støte på en lang rekke problemer med bilen din. Biler har mange elektrisk styrte enheter, de mottar energi fra batteriet og returnerer det tilbake til batteriet gjennom ildstedet. Ladesystemet er en kombinasjon av dynamo og batteri. Et bilbatteri brukes til å drive startmotoren som hjelper motoren til å begynne å fungere mens hovedformålet med dynamoen er å lade batteriet og andre elektriske komponenter i kjøretøyet.
Vi skal fremheve noen av de viktigste bilkomponentene slik at du har all innsikt og utstyre kjøretøyet ditt i samsvar med dets behov.

Bilbatterier

Bilen er avhengig av kraften til batteriet, da kjøretøyet ikke vil starte med mindre bilbatteriet er ladet. Batteriet til bilen din har et stort ansvar når det gjelder å levere strøm til alle de elektriske delene. Bilbatterier gir et trykk med elektrisitet som trengs for å drive alle de elektriske komponentene i kjøretøyet ditt.

Alkotestere

Det er en tenningslås som ikke lar sjåføren starte kjøretøyet med mindre han eller hun består utåndingsprøven som sjekker alkoholnivået som brukes av sjåføren. Enheten har et forhåndsstandardnivå satt for alkoholkonsentrasjonen i blodet som kontrolleres av staten din.

Kameraer og sensorer

Med backup kameraene kan du ha en levende oversikt over hvor du er fra baksiden. Ryggekameraene har blitt veldig populære da de har redusert antall ulykker betraktelig, og de fleste som har installert dem har en tilleggsfunksjon med en ryggeparkeringssensor. Mens parkeringssensorer er enheter som er plassert på støtfangerne til et kjøretøy for å hjelpe føreren ved parkering.

Cb radioer

I tider når wifi ikke fungerer eller mobiltelefonsignalene synker konsekvent. Cb radio er hva hver sjåfør har til hensikt å ha, da dette vil hjelpe i situasjoner der nettverksdekning ikke er tilgjengelig og kommunikasjonsmedier ikke er tilgjengelige. CB radioen er en kvalitetsinvestering som holder deg trygg fra usynlige problemer som kan fange deg i tider med kommunikasjonsproblemer.

GPS

Å holde styr på mobiliteten til kjøretøyet ditt er et behov for tid. En GPS tracker lar deg vite nøyaktig hvor kjøretøyet er til stede og holde det beskyttet i tilfelle tyveri. GPS trackeren vil spille en betydelig rolle i nødsituasjoner ved å ringe rask hjelp. Xiaomi , Samsung , Huawei , Sony , Pny , Startech , Belkin , Garmin er de beste merker for dette produktet, og du kan velge en av dem for ditt neste kjøp.

Radioer

Bilradioer er en gammel oppfinnelse, men har fortsatt sin nytte. Å kjøre uten å høre på radioer og musikk vil noen ganger bli hektisk. Lange ruter får sjåførene til å miste fokus, men med radio kan fokuset forbli intakt. Radio er en kilde til underholdning mens du kjører. Radioer finnes i nesten alle kjøretøy og er en krevende bilkomponent for de fleste som har tenkt å gå ut for å kjøpe.

Mobiltelefonfeste

Det er ikke lett å holde fokus på kjøring mens du bruker mobilen. Noen ganger vil det bli en risikabel ting og kan resultere i straff og andre skader. Mobiltelefonfeste har imidlertid løst problemet ettersom sjåfører nå kan bruke telefonen til å se en video og svare på hasteanrop uten problemer. Festet vil hjelpe dem å gjøre alt dette uten noen ulempe.

Sikkerhet, høyttalere, antenner Ladere

Noe av det viktigste man må oppleve før man starter kjøringen, er å feste sikkerhetsbeltet, da dette kan føre til negative effekter. Xiaomi, Samsung, Huawei, Sony, Pny, Startech, Belkin, Garmin er de beste merkene for dette produktet, og du kan velge en av dem for ditt neste kjøp

Bilhøyttalere er essensen av bilstereosystemet og en kilde til den beste underholdningen mens du kjører. For å få et avbrutt signal til å konvergere, er bilantenner verdt å ha. Levetiden til en mobil avhenger av dens lading og å ha en perfekt lader i bilen din vil gjøre livet enkelt.