up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

NGS IHUB4 USB 2.0

NGS IHUB4 USB 2.0

NGS IHUB4 USB 2.0

NGS IHUB4 USB 2.0

NGS IHUB4 USB 2.0

NGS IHUB4 USB 2.0

plus
NGS

NGS IHUB4 USB 2.0

Produktbeskrivelse NGS IHUB4 USB 2.0

Ngs Hubs Kvm Ihub4.

Multiplicere forbindelserne på din computer med denne Handy Ngs Usb 2.0 Hub.

På grund af dens lille størrelse og ekstraordinær lyshed er det det perfekte periferi for små rum såvel som for mennesker, der kræver stor mobilitet.

Ideel til bærbare computere, netbooks.

Tekniske specifikationer:.

Kompakt, letvægts, mobil.

Kompatibel med USB 2.0 og 1.1.

Ingen brug af en ekstern strømkilde.

Understøtter dataoverførselshastighed på 1,5 12 480Mbps.Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos elektronik og computere. Køb NGS IHUB4 USB 2.0, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som elektronik og computere, lige som Periferiudstyr, så du ikke mangler noget. techinn Har altid hurtig levering.

Funktioner NGS IHUB4 USB 2.0

Farve
Hvid
Produkttype
HUB

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up