up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Periferiudstyr

Ekstern Disk HDD

()
load

Hvad er HDD definitionen på harddisken?

Faktisk er den vigtigste komponent på din computer ingen anden end harddisken. Uden at have en harddisk vil du ikke være i stand til at gemme dine filer, downloade en applikation eller fil, starte operativsystemet op, og du ville ikke have friheden til at nyde spil.
Harddisken betragtes som datacenteret på din computer. En harddisk bruges til at gemme alle dine programmer, data, filer, applikationer og meget mere. Det er den mest bydende type permanent lagring, der bliver brugt i et computersystem og primært hjælper systemet på tre måder, størrelse, hastighed og ydeevne.
Med fremskridt inden for teknologi, især inden for computere, har harddisken gjort betydelige fremskridt med hensyn til lagerkapacitet og pålidelighed. Tidligere var harddiske forholdsvis store i størrelse og med begrænset lagerkapacitet. Der sker dog et utroligt fremskridt inden for harddiskteknologien, og med det har harddiske reduceret deres størrelse og øget deres lagerkapacitet med pålidelig ydeevne. I de tidlige dage var harddiskene kun tilgængelige til en maksimal kapacitet på 50 GB, men med tidens ændringer er kapaciteten generelt blevet ændret, og nu er de tilgængelige med 1 TB lagerkapacitet.
Nogle af de vigtige roller for en harddisk er som følger:
Systemydelse: Harddisken spiller en virkelig vigtig rolle i systemets overordnede ydeevne. Fastlæggelse af det tempo, hvormed dataene indhentes og gemmes i computeren, opstart af operativsystemet og indlæsning af programmer er direkte relateret til harddiskens hastighed. Lagerkapacitet: Lagerkapacitet angiver mængden af data, der kan gemmes på en harddisk.
Pålidelighed: Bestemmer evnen til at forhindre tab af data.

Du kan vælge temmelig dyre 3D printere fra følgende nævnte kendte mærker: Toshiba , Lenovo , WD , Seagate , Startech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk