Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

CB-Radios

()

Sorteren

Wat is een CB radio?

Zelfs met alle gemakkelijke communicatiemethoden en vooral smartphones, is burgerband CB radio altijd de moeite waard geweest om het apparaat te hebben.
Dit staat bekend als een manier om te communiceren wanneer u buiten bereik bent of signaalproblemen heeft. Cb radio werkt zelfs in slechte staat wanneer andere communicatiebronnen niet werken.

Cb radio´s hebben de mogelijkheid om te zenden, zelfs als je vastzit in een afgelegen gebied zonder wifi en smartphone, deze radio´s zullen altijd hun ondersteuning bieden om de vereiste communicatie adequaat te laten verlopen.
De vraag rijst dat op deze leeftijd en tijd waarin mobiele apparaten zo gewoon zijn en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk, waarom er behoefte is aan deze grote CB radio´s die moeilijk te dragen en te bewaren zijn? Feit is dat voor reizigers Cb radio´s nog steeds een nuttig ding zijn, omdat ze u toegang geven om te communiceren wanneer geen ander apparaat werkt en deze betrouwbaar, goedkoop zijn en geen lopende kosten met zich meebrengen.

Soorten Cb radio´s

1. Handhelds deze zijn als walkietalkies en worden geleverd met een ingebouwde antenne.
2. Alles in één eenheden Wordt geleverd met een draagtas met een radio, antenne, microfoon en een stekker.
3. Mobiele radio´s Deze zijn meestal ontworpen voor voertuigen en zijn verkrijgbaar in een kleiner formaat.
4. Basisstation Deze zijn zo gemaakt dat ze op een tafelblad kunnen worden geplaatst en op een stopcontact kunnen worden aangesloten.

Enkele van de meest bekende merken die CB radio´s van de beste kwaliteit leveren, worden hier vermeld voor uw vriendelijke referentie: PNI , Midland , Sirio , Tti , Crt .

top