Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

CB-radio

()

Sortera

Vad är en CB radio?

Även med alla enkla kommunikationsmetoder och särskilt smartphones, har citizen band CB radio alltid varit värt att ha enheten.
Detta är välkänt som ett sätt att kommunicera när du är utom räckhåll eller har signalproblem. Cb radio fungerar även i dåligt skick när andra kommunikationskällor inte fungerar.

Cb radioapparater har förmågan att sända även när du sitter fast i ett avlägset område utan wifi och smartphone, dessa radioapparater kommer alltid att utöka sitt stöd för att få den nödvändiga kommunikationen gjord på ett adekvat sätt.
Frågan uppstår att i denna ålder och tid då mobila enheter är så vanliga och lättillgängliga för alla, varför finns det ett behov av dessa stora CB radioapparater som är svåra att bära och behålla? Faktum är att för resenärer är Cb radio fortfarande en användbar sak eftersom de ger dig tillgång till att kommunicera när ingen annan enhet fungerar och dessa är pålitliga, billiga och har inga löpande kostnader.

Typer av Cb radio

1. Handdatorer dessa är som walkie talkies och kommer med en inbyggd antenn.
2. Allt i ett enheter Levereras med en väska med radio, antenn, mikrofon och en strömkontakt.
3. Mobilradio Dessa är vanligtvis designade för fordon och kommer i en mindre storlek.
4. Basstation Dessa är gjorda på ett sätt för att ställas upp på en bordsskiva och anslutas till ett vägguttag.

Några av de mest kända märkena som tillhandahåller Cb radio av bästa kvalitet nämns här för din vänliga referens: PNI , Midland , Sirio , Tti , Crt .

top