Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Corsair

Over Corsair
"Corsair Inc. is een bekend Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in computer randapparatuur en hardware. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkantoor in Fremont, Californië. Corsair ontwerpt en produceert een breed scala aan producten, zoals computers, CPU/GPU en behuizing koeling, ATX voedingen (PSU's), high-speed DRAM-modules, USB-flashdrives (UFD's), gaming randapparatuur (zoals toetsenborden of computermuizen), computerbehuizingen, solid-state drives (SSD's) en speakers. Wij bieden de beste producten om gamers op hun best te laten spelen. Corsair levert ook op maat gemaakte controllers, hoogwaardige studio-apparatuur en accessoires voor content creators, SCUF Gaming, gaming en werkstation desktop-PC's en laptops.
De reis van Corsair van een geheugenfabrikant naar een uitgebreide gaming-ecosysteemprovider is een bewijs van hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met geavanceerde softwareoplossingen, een breed scala aan gamingproducten en componenten die zijn ontworpen voor zowel esthetiek als prestaties, blijft Corsair een voorloper op het gebied van gaming en verhoogt het de game-ervaring voor enthousiastelingen over de hele wereld.

De game-ervaring verhogen door middel van innovatieve technologie

Corsair softwareoplossingen spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de game-ervaring. Corsair iCUE-software is een krachtige en intuïtieve tool waarmee gebruikers hun Corsair randapparatuur en componenten kunnen aanpassen. Met iCUE kun je RGB-verlichting synchroniseren over al je apparaten, aangepaste macro's maken en de systeemprestaties monitoren. Deze software vormt de ruggengraat van het ecosysteem van Corsair, en zorgt voor naadloze integratie en een uniforme gebruikerservaring. De toewijding van het merk aan gamers is duidelijk te zien in hun gevarieerde Corsair gaming productlijn. Van hoogwaardige gamingmuizen tot nauwkeurige gamingtoetsenborden, Corsair biedt een scala aan producten die zijn afgestemd op elke speelstijl en voorkeur.
Corsair-toetsenborden staan bekend om hun mechanische switches, aanpasbare RGB-verlichting en speciale macro-toetsen. Of je nu een competitieve eSports-speler bent of een casual gamer, Corsair-toetsenborden bieden een responsieve en meeslepende game-ervaring. Corsair-headsets bieden superieure audiokwaliteit en comfort. Met functies zoals 7.1 surround sound, ruisonderdrukkende microfoons en zachte oorkussens kunnen gamers zich volledig onderdompelen in hun game-wereld. Voor gamers die vrij willen bewegen, bieden Corsair's draadloze headsets een kabelvrije ervaring zonder concessies te doen aan de audiokwaliteit. De draadloze technologie zorgt voor een lage-latency verbinding, waardoor gamers volledig ondergedompeld kunnen blijven in hun gameplay. Corsair's PC-behuizingen zijn ontworpen voor zowel esthetiek als functionaliteit. Corsair-behuizingen worden geleverd met uitstekende koeloplossingen, kabelbeheer en de mogelijkheid om de RGB-verlichting aan te passen. Ze zijn gericht op gamers en pc-bouwers die prestaties en stijl eisen in hun pc-builds. Corsair's voedingen (PSU's) staan bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Met een breed scala aan opties bieden Corsair-PSU's de benodigde kracht om high-performance gaming rigs te laten draaien, terwijl ze zorgen voor stabiliteit en veiligheid.