Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Toimistotarvikkeet tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Toimistotarvikkeet

n merkit Toimistotarvikkeet

Tulostimen kulutustarvikkeiden terminologia selitetty

Jos aiot sijoittaa tulostimiin ja vastaaviin tuotteisiin, on parempi olla tietoinen kunkin samankaltaisen tuotteen näkemyksestä ja hyödyllisyydestä, jota ne voivat tarjota ominaisuuksillaan työn tehokkaassa ja tuloksellisessa suorittamisessa. Tässä yrityksessä selitetään joitakin tärkeitä tulostinterminologioita, jotta seuraavasta ostoksestasi tulee kätevä ja varma.

Cd DVD Blu ray

Suurin ero Cd DVD Bluray levyjen välillä on niiden näytön laatu ja tallennuskapasiteetti. Blu ray on uusin tekniikka, jossa on optinen levymuoto. Sen kehittämisen päätavoitteena on tarjota teräväpiirtovideolaatua ja tallentaa suurempia tietomääriä. Sitä vastoin CD DVD levyt ovat paljon alhaisempia tallennuskapasiteetin ja laadukkaan videon näyttämisen suhteen verrattuna Blu ray levyihin.

Mustepatruunat

Mustepatruunoissa on sisäänrakennettu tulostuspää, ja niitä kutsutaan myös mustesäiliöiksi. Nämä patruunat valmistetaan pienissä nestemäisen musteen laatikoissa, jotka eivät ole osa konetta ja ne valmistetaan erikseen, mutta nämä patruunat asetetaan tulostimeen tulostusta varten ja ne voidaan täyttää tai vaihtaa tarvittaessa.

Paperi

Tulostin tuottaa tulostuksensa paperille ja yleisesti käytetty tulostinpaperi on laajalti käytetty kopiopaperi. Nämä paperit tulevat yleensä suurissa pakkauksissa ja varastoissa. Tulostinpaperit ovat tilavuudeltaan ohuita, kevyitä, ja niitä on saatavana eri tyypeinä kutakin erilliseen käyttöön ja hyötykäyttöön.

Tulostimen rummut

Niitä pidetään nykyaikaisena tulostintyyppinä, joka tulee rumpukokoonpanon mukana. Rumputulostimessa on tavallisesti umpisylinterinen rumpu, jonka pinnalle on asetettu merkkejä kaistaleina. Tätä kutsutaan myös uudemmaksi lasertulostimeksi, jossa rumpu vastaanottaa kuvat laserista ja siirtää sen asetetulle paperille sen mukaisesti.

Nauhat

Tulostimen nauhoilla on suuri merkitys tulostinprosessissa. Tulostinnauhojen perustarkoitus on tuottaa korkearesoluutioinen selkeä kuva tarkalla tekstillä. Niitä käytetään yleensä lämpösiirtotulostuksessa korkealaatuisen kuvan tuottamiseksi, ja ne sopivat useisiin sovelluksiin ja ympäristöihin.

Väriaineet

Kuten nimestä voi päätellä, mustekasetit sisältävät nestettä mustetta tulostusta varten, mutta väriainekasetit käyttävät mikroskooppista jauhetta samaan. Tyypillisesti niitä säilytetään yhdessä kasetissa. Nämä tulostimen väriaineet ovat jauhepohjaisia tulostusvälineitä, jotka on valmistettu rakeista muovia ja jotka tarjoavat tarkan tarkkuuden ja hallintaominaisuudet.
Jotkut luotettavista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat parhaan tulostimen ja niiden tarvikkeita, ovat saatavilla ystävällisesti; Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Epson , Canon .