up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Datorer

Bärbara datorer - Färg: Silver

()
load

Hur länge håller bärbara datorer?

Microsoft bärbar dator

Microsofts bärbara dator är en av de bästa personliga bärbara datorerna. Den här bärbara datorn är huvudsakligen avsedd för en mer hållbar skärm, ömtålig kvalitet och enastående prestation. Microsoft bärbara datorer är en klassisk blandning av Windows centrerad hårdvara och mjukvara.

Toshiba bärbar dator

Toshibas bärbara datorer passar bäst om du funderar på att köpa en bärbar dator för arbete eller hemmabruk under ett rimligt pris eftersom de ger upp några av de mer överkomliga alternativen för marknaden. Sådana bärbara datorer kan roa dig om du letar efter en rimlig och perfekt bärbar dator. Kostnaden för Toshiba datorn är mycket mer ekonomisk än andras.

Bärbar Asus

Laptop ASUS uppskattas ofta för att vara rimligt korrelerad med andra bärbara datorer och. Laptop Asus är djupt erkänd för att vara den mest pålitliga budgetvänliga bärbara datorn. Asus bärbara dator ger en stabil representation, full HD skärm och över 5 timmars batteritid.

Lenovo bärbar dator

Lenovo laptop är den mest premium bärbara datorn och dess pris är obetydligt dyrare jämfört med andra bärbara datorer. Lenovo bärbara datorer är perfekta för alla typer av uppdrag och kan användas av alla, inklusive expertspelare, affärsmän och universitetsstuderande.

Dell bärbar dator

Den bärbara Dell datorn är mycket rimlig och dess hårdvara är mycket uppriktig och övertygande. Det finns flera anledningar till varför Dell datorn är den mest pålitliga Windows datorn, som dess underhåll, skickliga design, måttliga priser och uthållighet.

Hur länge håller bärbara datorer?

De flesta myndigheter anser att en bärbar dators livslängd är cirka fem till sex år. Det kan pågå längre än så, men dess service kommer att begränsas eftersom delarna blir mindre skickliga i att hantera applikationer på hög nivå.
Du kan köpa dessa bärbara datorer från Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba .

clouse menu Stänga