Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Ubiquiti

Information för Ubiquiti
Ubiquiti är ett välkänt namn inom nätverks- och anslutningslösningar, som är engagerad att förenkla och förbättra sättet vi ansluter, kommunicerar och samarbetar. Med en historia djupt rotad i innovation, har Ubiquiti utvecklats till en global ledare, som erbjuder ett brett sortiment av nätverksprodukter och tjänster, inklusive kameror, säkerhetslösningar, webbkameror, routrar, nätverk och Wi-Fi-förstärkare. Grundat 2005 av Robert Pera, Ubiquiti började sin resa som en teknikstartup med målet att överbrygga den digitala klyftan genom att göra högpresterande nätverksutrustning tillgänglig för alla. Peras vision var att störa den traditionella nätverksindustrin med kostnadseffektiva men kraftfulla lösningar. Företaget började med att fokusera på trådlöst nätverk, erbjuder revolutionerande produkter som UniFi Access Point, som definierade Wi-Fi-prestanda och tillförlitlighet.
Över åren fortsatte Ubiquiti att utöka sitt produktsortiment, bli en one-stop-shop för kompletta nätverkslösningar. Dess engagemang för innovation har resulterat i utvecklingen av avancerad teknik som befäster företag, individer och samhällen. Ubiquiti har byggt ett rykte för innovation och kvalitet inom nätverks- och anslutningsområdet. Med ett komplett utbud av produkter och ett engagemang att förenkla komplex teknik fortsätter Ubiquiti att stärka individer och företag att hålla sig anslutna och säkra i en alltmer digital värld.

Ubiquiti hjälper till att ansluta världen

Ubiquitis kameralösningar är utformade för att leverera högkvalitativ övervakning och säkerhet. Med avancerade funktioner som 4K-upplösning, nattseende och molnbaserad hantering erbjuder Ubiquiti-kameror trygghet och skydd för hem och företag. Ubiquitis säkerhetskameras linje kombinerar avancerad teknik med enkel användning. Dessa kameror är idealiska för att skydda dina lokaler, erbjuda realtidsövervakning och förbättra den allmänna säkerheten. Ubiquiti webbkameror är perfekta för virtuella möten och videokonferenser. Med skarp bildkvalitet och tillförlitlig prestanda säkerställer de problemfri kommunikation över hela världen. Ubiquitis routrar är i framkant av nätverkshantering, tillhandahåller robusta anslutningslösningar för hem och företag. Med funktioner som avancerad brandväggsskydd och intelligent routing garanterar Ubiquitis routrar snabb och säker internetåtkomst.
Ubiquitis nätverkslösningar omfattar ett brett utbud av produkter, inklusive switchar, åtkomstpunkter och gatewayar. Dessa komponenter fungerar smidigt tillsammans för att skapa högpresterande, skalbara Ubiquitis nätverk, vilket gör dem till ett ledande val för företag och tjänsteleverantörer. Ubiquitis Wi-Fi-förstärkare utökar räckvidden på ditt trådlösa nätverk, eliminerar döda fläckar och garanterar konsekvent anslutning över hela ditt hem eller kontor. De är enkla att installera och erbjuder en pålitlig lösning för att utöka Wi-Fi-täckning.