up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Gaming

Stationära Datorer

()
load

Hur väljer jag en stationär dator för din dator?

Speldatorer är de vanligaste och föredragna för spelare eftersom de är lätta att uppgradera och har tillräckligt med utrymme för kraft och lagring. Även om speldatorer kan utföra alla uppgifter som en vanlig hemdator gör, är de mer kraftfulla när det gäller att hantera videospel, streaming och skapande av innehåll. När du väljer en stationär PC för spel är det viktigt att avgöra vilket grafikkort du behöver och vilka spel du gillar att spela. En speldator av bra kvalitet kommer med några extra tillbehör, som en glasvägg och inbyggd RGB belysning. HP , MSI , Acer , Wortmann och Millenium är de ledande tillverkarna av speldatorer.

Ta en titt nedan på några faktorer att tänka på när du väljer en speldator;

Processor/CPU

Speldatorer är designade för att behandla data exceptionellt snabbt eftersom videospel kräver stora mängder processorkraft. Det betyder att du bör överväga en avancerad processor i speldatorn du ska välja.

Video grafikkort/GPU

De flesta stationära datorspel kommer med vanliga grafikkort. Grafikkortet kommer med ytterligare processorkraft och resurser som ditt system kommer att bidra med till den övergripande visuella kvaliteten. Kvaliteten på videospel beror till stor del på kortet som är ansvarigt för att leverera jämnare bildhastigheter med mindre grafisk fördröjning.

Kyl

Det är vanligt att speldatorer blir väldigt heta på grund av deras kraftfulla processorer och grafikkort. Därför måste du vara uppmärksam på deras kylsystem. Processorer använder vanligtvis kylfläktar och kylflänsar. Det finns dock vissa modeller där tillverkare lägger till ett flytande kylvätskesystem för att ge utmärkt kylning med nästan inget ljud.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga