up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Rengöring

Rengöring

Hitta ett brett utbud av Rengöring-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i

Märken i

Utvecklingen av dammsugare

Elektriska strykjärn

1982 uppfanns det första elektriska strykjärnet. Det finns i princip två typer av strykjärn. Den ena är den torra, som har använts i flera år i våra hem. Det andra är ångstrykjärn som introducerades i modern tid och är mer effektivt än torrt strykjärn.
Ångstrykjärn är det bästa valet om du vill ge dina kläder en professionellt pressad känsla. Ångstrykjärnet producerar het ånga som dämpar fibrerna i dina kläder, eliminerar allvarliga rynkor och gör dem lättare att pressa.
Å andra sidan har ett torrt strykjärn en stryksulan som bara värms upp och som används för att pressa kläder och få dem att se smidigare ut.
När du köper strykjärn, kom ihåg att ju högre watt, desto bättre prestanda. Xiaomi , Philips , Bosch , Roborock , Braun och Beko är de främsta tillverkarna av hushållsapparater.

Dammsugare

Dammsugaren har utvecklats från mattrengörare till manuella dammsugare. På 1860 talet utvecklades den första manuella modellen.
Den första dammsugaren uppfanns i Chicago 1868 och fick namnet "Whirlwind" av Ives W. McGaffey.
Idag har nästan alla husägare en dammsugare hemma. Eftersom det låter dig förbättra inomhusluften i ditt hus och minska potentiella allergener. Dessutom är dammsugaren ett av de viktigaste verktygen som hjälper dig att spara tid och energi.
Sotning kan rengöra golvet men dammet kommer alltid att finnas kvar. Tack vare ett effektivt filtreringssystem rengör en dammsugare helt och hållet varje dammpartikel på nolltid.

Robotdammsugare

Utan tvekan är dammsugning en av de hushållssysslor som du vanligtvis försöker undvika. Att städa är inte bara ett tråkigt och tråkigt jobb utan det förbrukar också mycket av din energi och tid. Att investera i en robotdammsugare är därför en räddare i verkligheten.
Under slutet av 90 talet introducerades robotdammsugare först och idag är de kända som en av de mest väsentliga smarta hemprylarna. Robotdammsugare rengör dina mattor, mattor och golv med liten eller ingen ansträngning från din sida.
Robotdammsugare är extremt användbara och effektiva autonoma hemenheter. De fungerar på samma sätt som vanliga dammsugare och är designade för att rengöra dina hårda golv, kakel eller mattor från alla typer av smuts och skräp.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga