up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur använder man en fritös?

Fritös

En fritös är en köksmaskin som används för fritering. Det är en process för matlagning genom att sänka ner mat i matolja vid hög temperatur. En fritös gör att du kan tillaga mat i djupa matoljor eller fetter tillagade på hög värme. De används för att snabbt och effektivt göra krispiga grillade fingrar, skaldjur, pommes frites och andra livsmedel. Du kan köpa fritösen från Philips , Orbegozo , Tristar , Princess , Taurus .

Steg för att använda Fritös

• Det första steget är att hälla olja i fritösen. De flesta fritöser använder mellan 8 och 16 skålar olja. Detta är högre än tillräckligt med olja för de flesta recept. Du kan använda den olja du själv väljer. Tillsätt inte mer olja om du inte behöver det.
• Slå på fritösen och ställ in temperaturen. Den mest framträdande fördelen med en fritös är att när du väl har fixat temperaturen kommer maskinen att justera temperaturen själv. Du möter inte förvirring med knapparna eller använder en extra termometer för att undersöka temperaturen.
• Fritöserna värmer oljan snabbt enligt den temperatur som bestämts. När oljan värms släcks pekaren. Lägg till maten i ett visst lager i behållaren för att främja konstant tillagning och förhindra att enskilda delar klänger ihop.
• Täck över maten för att hålla kvar fläckar medan maten värms upp. Det hjälper till att hålla din disk ren.
• När din mat är tillagad, lyft upp korgen och ta bort maten.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga