up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Små Apparater

Kaffemaskin

()
load

Hur väljer man en kaffemaskin?

Kapslar kaffebryggare

I en kapselkaffebryggare kan du lägga in en kaffekapsel, låsa locket och när knappen på kaffebryggaren väl trycks in roterar den kapseln upp till 7200 varv per minut. Detta blandar det krossade kaffet med vatten, allt för att skapa en klassisk kopp med en rik crema. Du kan köpa en kapselkaffebryggare från Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Espressomaskin

En espressomaskin blötlägger kaffe genom att applicera trycksatt vatten upp till kokpunkten i en puck av krossat kaffe och ett filter för att skapa ett tätt, rikt kaffe som heter espresso. Espressomaskinen ger dig en läcker, sötdoftande och koffeinpackad kopp kaffe inom några minuter.

Kapslar kaffe

Kapselkaffe fylls och vägs portioner kaffe. Kapselkaffe är inneslutet i en kapsel som du måste kassera när den används. Denna kapsel kan vara tillverkad av aluminium eller syntet och har en skiva.

Smart kaffebryggare

En smart kaffebryggare gör att du kan göra ditt kaffe och ändra inställningar från din mobiltelefon för att ge dig det kaffe du vill ha. Du kan också ordna scheman. Du kan till exempel komplettera malningen innan du går till sängen, och hålla din smarta kaffebryggare redo att dra en varm kopp kaffe direkt när du reser dig.

Tips för att välja kaffebryggare

• Välj en kaffebryggare med programmerbar timer eftersom det är utmärkt om du tar kaffe på ett regelbundet schema varje dag.
• Välj en kaffemaskin som har en kokplatta eftersom den kan hålla ditt kaffe varmt i några timmar när kaffet är klart.
• Välj storlek på kaffebryggaren efter dina behov.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga