up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Olika typer av skrivare för ditt hemmakontor

Samsung skrivare

Samsung skrivaren är det mest lämpliga alternativet för dig att ha när den utvecklas till multi tasking. Denna Samsung skrivare kommer med Wi Fi utskrift som helt enkelt gör dig kompatibel med mobila media. Dessutom kommer skrivaren tillsammans med en kapacitet för 55 ark. Detta gör att du kan spara tid och fortsätta arbeta.

HP skrivare

HP skrivare är de mest kända skrivarna som används av människor över hela världen. Det finns mer än 350 miljoner användningar av HP skrivare. Dessa skrivare tillverkades av det amerikanska elföretaget Hewlett Packard 1984. En sak när det gäller HP skrivaren är att dess äkthet är mycket kraftfull.

Toshiba skrivare

Skrivaren Toshiba är en av de mest fördelaktiga enheterna när du letar efter en hemskrivare. Toshiba skrivaren kommer med en bläckstråleskrivare och även en säker USB anslutning. Även om skrivaren kommer intill en Wi Fi inställning, konverterar den mycket bekvämare för att ansluta till skrivaren och omedelbart använda den igen. Det fungerar bra med alla smarta enheter.

Brother skrivare

Skrivaren Brother visas tillsammans med en enorm kapacitet för trådlös utskrift. Den kan innehålla upp till 270 sidor. Med en hastighet på 35 sidor per minut tillåter den en av de mest hållbara utskriftsstilarna. Även om Brother skrivaren visas med laserutskriftsteknik har den mycket kostnadseffektiv hjälp.

Epson skrivare

Prestandan för Epson skrivare är enastående. EPSON skrivaren är en sådan fantastisk maskin som ger ett perfekt perspektiv till produkten. Den kommer i anslutning till rimliga ersättningsbehållare, som samlar in löner medan du skannar och skriver ut igen. Dessutom främjar skrivaren också en bekväm trådlös anslutning med både Android och Windows prylar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga