up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Xero Shoes

Trekking

Trekking

klipklapper

klipklapper

Alpine

Alpine

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Herresko

Alle( Xero Shoes )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes er en skofirma, der specialiserer sig i minimalistiske sko. Xero Shoes tilbyder et udvalg af sko til mænd, kvinder og børn, herunder sandaler, støvler og sneakers. Hovedfunktionen ved Xero Shoes er deres minimalistiske design, som har til hensigt at give en mere naturlig og behagelig oplevelse for brugeren. Skoene har en tynd, fleksibel sål for bedre underlag fornemmelse og en mere naturlig gang. Støvlerne er også lette og åndbare, hvilket gør dem ideelle til udendørsaktiviteter som løb og vandring.
En af de vigtigste fordele ved at bære Xero Shoes er, at de fremmer en naturlig gang. Ved at bære sko som Xero Shoes giver du dine fødder lov til at bevæge sig naturligt, hvilket kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning og reducere risikoen for skader. Udover deres design er Xero Shoes også kendt for deres holdbarhed.
Firmaet anvender højkvalitetsmaterialer som f.eks. Vibram-gummi til sålerne og slidstærkt nylonvæv til stropperne. Skoene er designet til at holde i årevis, selv ved hård brug. Xero Shoes tilbyder også et udvalg af tilpasningsmuligheder for deres støvler. Kunder kan vælge mellem forskellige farver og mønstre til stropperne, såltykkelser og materialer. Xero Shoes er et populært valg, der tilbyder komfort, holdbarhed og tilpasningsmuligheder.

Xero er et anerkendt skomærke.

Xero Shoes til kvinder tilbyder et behageligt valg for dem, der ønsker at føle sig mere forbundet til jorden og forbedre deres fodens sundhed. Xero Shoes til mænd er designet til at være lette, fleksible og give mulighed for naturlig fodbevægelse. De tilbyder også et udvalg af størrelser og bredder til at imødekomme forskellige fodformer og præferencer.
Xero Shoes træningssko er designet til at være lette og fleksible, med et minimal fald fra hæl til tå. De har også Xero Shoes´ signatur ´´Barefoot Inspired´´ design, som muliggør naturlig bevægelse og sensorisk feedback.
Xero Shoes støvler er vandtætte eller vejrbestandige, hvilket gør dem til et fremragende valg til alle vejrtyper. Mange Xero Shoe støvler har justerbare stropper eller snørebånd, som gør det muligt at tilpasse pasformen til din fods form og præferencer. Xero Shoe støvler er lette og fleksible, hvilket gør dem behagelige at bære i længere perioder og lette at pakke til rejse. Xero Shoes sandaler kan bæres til forskellige aktiviteter, fra vandring til at klare ærinder, og er tilgængelige i flere stilarter for at imødekomme dine personlige præferencer. Xero Shoe sandaler er lavet med højkvalitetsmaterialer, der er designet til at holde, selv med regelmæssig brug.
Xero Shoes til vandring kan bæres til forskellige udendørsaktiviteter, fra vandring til trail running, og er tilgængelige i flere stilarter for at imødekomme dine præferencer.
Xero Shoes (mountain-style) sko er designet til at være minimalistiske og fleksible, med en nul-drop sål, der muliggør naturlig bevægelse af foden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk