up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Xero Shoes

Trekking

Trekking

flip flops

flip flops

Alpint

Alpint

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Xero Shoes )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes er en skofirma som spesialiserer seg på minimalistiske sko. Xero Shoes tilbyr et utvalg av sko for menn, kvinner og barn, inkludert sandaler, støvler og joggesko. Det viktigste kjennetegnet ved Xero Shoes er deres minimalistiske design, som har som mål å gi en mer naturlig og behagelig opplevelse for brukeren. Skoene har en tynn og fleksibel såle for bedre kontakt med bakken og en mer naturlig gangart. Støvlene er også lette og pustende, noe som gjør dem ideelle for utendørsaktiviteter som løping og fotturer.
En av de store fordelene ved å bruke Xero Shoes er at de fremmer en naturlig gangart. Ved å bruke sko som Xero Shoes, lar du føttene bevege seg naturlig, noe som kan hjelpe til med å forbedre holdningen og redusere risikoen for skader. I tillegg til designet er Xero Shoes også kjent for deres holdbarhet.
Firmaet bruker høykvalitetsmaterialer som Vibram-gummi for sålene og holdbart nylonvev for stroppene. Skoene er designet for å vare i årevis, selv med tung bruk. Xero Shoes tilbyr også et bredt utvalg av tilpasningsmuligheter for sine støvler. Kundene kan velge mellom ulike farger og mønstre for stroppene, således tykkelse og materialer. Xero Shoes er et populært valg som tilbyr komfort, holdbarhet og tilpasningsmuligheter.

Xero er et anerkjent skomerke.

Xero Shoes for kvinner tilbyr et komfortabelt alternativ for de som ønsker å føle seg mer koblet til bakken og forbedre fothelsen. Xero Shoes for menn er designet for å være lette, fleksible og la føttene bevege seg naturlig. De tilbyr også et bredt utvalg av størrelser og bredder for å tilpasse seg ulike fotskjermer og preferanser.
Xero Shoes trail running shoes er designet for å være lette og fleksible, med et minimalt fall fra hæl til tå. De har også Xero Shoes´ signatur ´´Barefoot Inspired´´ design, som tillater naturlig bevegelse og sensorisk tilbakemelding.
Xero Shoes støvler er vanntette eller værbestandige, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for allværsbruk. Mange Xero-støvler har justerbare stropper eller snøringer, som lar deg tilpasse passformen til fotens form og preferanser. Xero-støvlene er lette og fleksible, noe som gjør dem komfortable å ha på seg over lengre perioder og enkle å pakke for reise. Xero Shoes sandaler kan brukes til ulike aktiviteter, fra fotturer til å kjøre ærender, og er tilgjengelige i flere stiler for å tilpasse dine personlige preferanser. Xero-sandaler er laget med høykvalitetsmaterialer designet for å vare, selv med regelmessig bruk.
Xero Shoes for fotturer kan brukes til ulike utendørsaktiviteter, fra fotturer til trail running, og er tilgjengelige i flere stiler for å tilpasse dine preferanser.
Xero Shoes (fjellstil) sko er designet for å være minimalistiske og fleksible, med en null-drop såle som tillater naturlig bevegelse av foten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk