Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Merchandising

Merchandising udendørs

Find et bredt udvalg af Merchandising-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Merchandising

Mærker for Merchandising

Typer af merchandising til udendørs

Nøgleringe

Nøgleringe er de små bøjler eller metalstrenge, som mange nøgler kan tilføjes til. Længden af nøgleringe gør det muligt at styre en artikel jævnere end hvis den er knyttet direkte til en nøglering. Nøgleringskæden er en repræsentation af fremtrædende kontrol i mange lande. Mens en nøgle betegner sikkerhed og kontrol, betyder en nøglering fuld af nøgler mere end det. Det udtrykker tillid, tillid, pligt og beslutsomhed. Nøgleringe er konstrueret af stærkere metaller som rustfrit stål og jern. De bedste nøgleringe fås på mærkerne som Black Diamond , Montura , Regatta , Trespass , Nordisk .

Paraply

En paraply eller parasol er et foldedæksel, der opretholdes af træ eller metalstænger, der regelmæssigt fastgøres på en træ , metal eller syntetisk stang. Paraply er opfundet for at beskytte en person mod regn eller sollys. Vi tager paraplyer til rådighed som anvendeligt tilbehør, der beskytter os mod regnen. Udtrykket ´paraply´ stammer fra den latinske rod ´umbra´, der bestemmer skygge eller skygge. Det bruges også af campister under deres udendørs ture, fordi det er et vigtigt udendørs udstyr. De bedste paraplyer er tilgængelige på disse berømte mærker Trangoworld , Sea to Summit , Ternua , Regatta.

Legetøj

Legetøjet er de genstande, der bruges i leg, især en beregnet til sådan brug. Det er hovedsageligt designet til brug af børn, men kan også sælges til voksne under bestemte situationer. At lege med legetøj kan være et dejligt middel til at instruere små børn om udvikling i samfundet. Legetøj er uskyldige ting, som børn bruger til at underholde sig selv, mens de sammen undersøger verden omkring dem, lærer sig selv, rollespil og erhverver sig for at vise deres følelser. Et godt legetøj er underholdende for dit barn og passende for hans alder. Du kan købe legetøj til dit barn fra Marmot , Trespass, Nordisk, Safari Ltd .