up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Altra

mænds spor

mænds spor

kvinder trail

kvinder trail

Timp 4

Timp 4

mænds vej

mænds vej

kvinder vej

kvinder vej

Olympus 5

Olympus 5

Afdelinger

Damesko

Herresko

Alle( Altra )

Altra

Altra, en anerkendt mærke i det udendørs fodtøjsverden, tilbyder innovative sko, der prioriterer komfort, ydeevne og naturlig fodposition. Med fokus på trail running og vandring, giver Altra udendørs entusiaster mulighed for at overvinde rå terræn og nå nye højder. Hos Trekkinn viser vi stolt et bredt udvalg af Altra-sko designet til mænd og kvinder, herunder populære modeller som Altra Lone Peak-serien, Altra Olympus og meget mere. Altra giver udendørs entusiaster førsteklasses fodtøj, der kombinerer komfort, ydeevne og naturlig fodposition. Uanset om det er den berømte Altra Lone Peak-serie, det alsidige Altra Olympus eller et andet Altra-sko, kan du stole på Altra til at forbedre dine udendørs oplevelser og hjælpe dig med at nå dine mål med hvert skridt.
Altres-samling har et bredt udvalg af sko, der prioriterer komfort og ydeevne uden at gå på kompromis med stil. Fra Altra Lone Peak, der tilbyder enestående trækkraft og stabilitet på uforudsigelige terræner, til Altra Olympus, der giver maksimal dæmpning til udholdenheds løb, sikrer Altra at alle kan udfolde sig i deres udendørs bestræbelser.

Giv hver eventyr magt med Altra

Altra-sko er håndlavede med nøje opmærksomhed på detaljer, der kombinerer avanceret teknologi med et dybt forståelse af biomekanik. Mærkets forpligtelse til naturlig fodposition afspejles i sine signaturfunktioner, herunder en bred tåboks og dæmpning, der jævnt fordeler stødstyrker. Altra tilbyder et diversificeret udvalg af sko, der er skræddersyet til at imødekomme mænds unikke behov. Altra-sko til mænd sikrer, at mænd kan håndtere enhver udendørs bestræbelse med selvtillid. Mærket forstår, at Altra-sko til kvinder fortjener specialiserede fodtøj, der tilpasser sig deres unikke anatomiske karakteristika.
Altra Lone Peak-serien er blevet synonym med løb i løb. Med funktioner som et grebbar ydersål, StoneGuard-rockbeskyttelse, tilbyder Lone Peak-sko den perfekte balance mellem smidighed, beskyttelse og komfort. Altra Lone Peak 7 bygger videre på sine forgængeres succes, ved at inkorporere forbedringer for en endnu bedre løb i løb oplevelse. Det har en forbedret overdel for øget holdbarhed og åndbarhed og en opdateret mellemsål, der tilbyder enestående dæmpning og respons. Altra Lone Peak 5 er et andet løb i løb-vidunder, der leverer uovertruffen ydeevne på forskellige terræner. Dens aggressive ydersål giver enestående trækkraft, mens den forbedrede mellemsål og tilføjede dæmpning sikrer en glat og behagelig tur.
Altres engagement i løb i løb er tydeligt i dens omfattende udvalg af løb i løb-sko. Disse sko er designet til at håndtere det hårdeste terræn og tilbyder uovertruffen stabilitet, greb og beskyttelse. Altra trail running-sko vil give dig mulighed for at skubbe dine grænser og erobre nye stier. Altra Olympus er et foretrukket sko til løbere, der søger maksimal dæmpning og støtte. Olympus excellerer på rå stier og giver masser af beskyttelse mod stød, så løbere kan tage på episke eventyr med tillid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk