Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Soveposer

Soveposer udendørs

Find et bredt udvalg af Soveposer-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Soveposer

Mærker for Soveposer

Tips til valg af soveposer

Bivy tasker

Bivy sække er enkeltpersoners husly, der yder yderligere støtte og beskyttelse til dig og din sovepose mod det barske miljø. De er typisk større end din sovemadras og sovepose og konstrueret af vandtætte materialer for at beskytte dig mod regn og vind.
Oprindeligt udviklet som nødhjælp, er bivy sække nu almindeligt anvendt til vandreture og camping. Bivy tasker er lette, lette at pakke, behagelige og varme. Salewa , Black Diamond , Millet , Vaude og Mammut designer og producerer bivi tasker af højeste kvalitet til eventyr og udendørsentusiaster.

Kompressionssæk

Kompressionssække er altid praktiske og praktiske, når pladsen er begrænset, og du vil have plads til alt dit udstyr i rygsækken. Disse kompressionssække kan komprimere de omfangsrige sovepuder og poser til en tredjedel af deres oprindelige størrelse, hvilket betyder, at du har mere plads i din pakke til andre vigtige ting. Komprimeringssæk i den perfekte løsning til organiseret pakning. De er fremstillet af vandtæt materiale 70D nylonstof, der giver fremragende styrke i vægt. Nogle af de berømte mærker, der designer og tilbyder komprimeringssække, er Salewa, VAUDE, Mammut, Sea to Summit og Ferrino .

Sovepuder eller isolerede måtter

Sovemåtterne eller de isolerede måtter er et af de mest værdifulde udendørs gear, der bruges af to hovedårsager, dæmpning og isolering. På de barske kolde nætter i det fri, skal du vælge en, der får dig til at føle dig komfortabel og varm. Før du vælger en liggeunderlag eller en isoleret måtte, skal du overveje nogle grundlæggende funktioner såsom vægt, størrelse, dæmpning, materiale, lethed med oppustning og varme. Du kan få de bedste sovepuder fra Salewa, VAUDE, Trangoworld , Sea To Summit og Ferrino.

Puder

Når du opretter et soveværelse udendørs, er det vigtigt ikke at overse vigtigheden af en pude. Udover en behagelig sovepose, isoleringsmåtte og et dyne er en sovepude et kompakt og mest nyttigt redskab til at tilbringe en afslappende nat under himlen. Det bedste valg er luftpuder, da de er lette, komfortable og tilpasses. Med blot et par vejrtrækninger får du en hyggelig blød og stiv sovepude. VAUDE, Mammut, Trangoworld, Sea To Summit og Marmot tilbyder det bedste udvalg af sovepuder til udendørs brug.

Soveposer

Før du vælger en sovepose, er det vigtigt at huske få vigtige faktorer. Den bedste idé er at vælge den, der giver rigelig plads uden at være voluminøs. Du skal fokusere på soveposens isoleringstype. De to hovedkategorier er syntetisk isolering og dunisolering. Hvis du vil købe en sovepose af høj kvalitet, skal du tjekke samlingen fra kendte mærker som Salewa, Haglöfs , The North Face , Millet og VAUDE.

Mere om soveposer

Hånd pumper er en væsentlig sovepose tilbehør, der hjælper med at forhindre ophobningen af fugt. For at undgå at pumpe dine puder med ånde, skal du tage en pumpe, der er praktisk, lille og kun vejer en ounce. Derudover giver poseforinger og tæpper også et ekstra niveau af varme. Om sommerens udendørs aktiviteter kan du blot bruge en linerpose alene og glemme soveposen. Sea To Summit, Ferrino, Regatta , Campingaz og Outwell tilbyder tilbehør og dele til soveposer i høj kvalitet.