up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Xero Shoes

Vaellus

Vaellus

sandaalit

sandaalit

Alppien

Alppien

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Xero Shoes )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Xero shoes

Xero Shoes on jalkinealan yritys, joka erikoistuu minimalistisiin kenkiin. Xero Shoes tarjoaa valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille, mukaan lukien sandaalit, saappaat ja lenkkarit. Xero Shoesin pääpiirteenä on minimalistinen suunnittelu, jonka tarkoituksena on tarjota käyttäjälleen luonnollisempi ja mukavampi kokemus. Kenkien pohja on ohut ja joustava, jotta tuntu maasta olisi parempi, ja askel olisi luonnollisempi. Saappaat ovat myös kevyitä ja hengittäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia ulkoiluun, kuten juoksuun ja vaellukseen. Yksi Xero Shoesin kenkien käyttämisen etuista on, että ne edistävät luonnollista askelta. Xero Shoesin kenkien käyttämisellä sallit jalkojesi liikkua luonnollisesti, mikä voi auttaa parantamaan asentoa ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Suunnittelun lisäksi Xero Shoes tunnetaan myös kestävyydestään. Yritys käyttää laadukkaita materiaaleja, kuten Vibram-kumia pohjiin ja kestävää nylon-verkkoa remmeihin. Kenkiä on suunniteltu kestämään vuosia, vaikka niitä käytettäisiin paljon. Xero Shoes tarjoaa myös monia mukauttamismahdollisuuksia saappailleen. Asiakkaat voivat valita eri värejä ja kuvioita remmeille, pohjan paksuuksia ja materiaaleja. Xero Shoes on suosittu valinta, joka tarjoaa mukavuutta, kestävyyttä ja mukauttamismahdollisuuksia.

Xero on luotettu kenkämerkki.

Xero Shoes for women tarjoaa mukavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat tuntua enemmän yhteydessä maahan ja parantaa jalkojen terveyttä. Xero Shoes for men on suunniteltu olemaan kevyt, joustava ja sallimaan luonnollisen jalkaliikkeen. Heillä on myös laaja valikoima kokoja ja leveysasteita, joiden avulla voit säätää erilaisiin jalkamalleihin ja mieltymyksiin. Xero Shoes trail running shoes on suunniteltu olemaan kevyitä ja joustavia, ja niissä on minimalinen pudotus kantapäästä varpaisiin. Niissä on myös Xero Shoesin tunnusomainen ”Barefoot Inspired” -suunnittelu, joka sallii luonnollisen liikkeen ja aistinvaraisen palautteen.
Xero Shoes boots ovat vedenpitäviä tai säänkestäviä, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon kaikelle säälle. Monissa Xero Shoe -saappaissa on säädettäviä remmejä tai nauhoja, joiden avulla voit muokata istuvuutta jalkamallisi ja mieltymystesi mukaan. Xero Shoe -saappaat ovat kevyitä ja joustavia, mikä tekee niistä mukavia pitkäaikaiseen käyttöön ja helppoja pakata matkustamista varten. Xero Shoes sandals voidaan käyttää erilaisiin toimintoihin, vaelluksesta päivittäisiin kauppareissuihin, ja niitä on saatavana useissa tyyleissä, jotka sopivat henkilökohtaisiin mieltymyksiisi. Xero Shoe -sandaalit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään, vaikka niitä käytettäisiin säännöllisesti.
Xero Shoes vaellukseen voidaan käyttää monenlaisiin ulkoilutoimintoihin, vaelluksesta trail-juoksuun ja ne ovat saatavana useissa tyyleissä, jotka sopivat mieltymyksiisi.
Xero Shoes (vaelluskenkätyyli) kengät on suunniteltu olemaan minimalistisia ja joustavia, ja niissä on nolla-pudotuspohja, joka sallii luonnollisen jalkaliikkeen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje