up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Rygsække og Kufferter udendørs

Rygsække og Kufferter udendørs

Find et bredt udvalg af Rygsække og Kufferter-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Rygsække og Kufferter

Mærker for Rygsække og Kufferter

Hvordan man vælger og køber den rigtige rejserygsæk og kuffert

Hvis du køber en rygsæk eller en kuffert, er en populær debat i rejsefællesskabet. En rygsæk af god kvalitet er afgørende for eventyrrejser som bjergbestigning, vandreture, camping, skiløb eller enhver kort tid udendørs aktivitet. En rygsæk skal have den rigtige størrelse for at rumme nødvendige materialer såsom tøj, et overlevelsessæt, en vandopbevaringsbeholder og en sovepose. En rejsetaske er dog det ideelle valg under visse forhold, da de er mere holdbare, slidstærke og lette at bære rundt.
I denne vejledning diskuterer vi nogle vigtige aspekter og funktioner, der skal tages i betragtning, når du vælger en rygsæk og kuffert.

Hvordan vælger jeg en rygsæk?

De to vigtigste faktorer, når du vælger og køber en rejserygsæk, er dens størrelse og materiale. Tag et kig;

Størrelse
At vælge den rigtige rejserygsæk er en vigtig del af planlægningen af din udendørs tur. Mens du køber en rygsæk, betyder størrelsen meget. Hvis det er for stort, har du for meget ekstra vægt at bære rundt, hvilket vil gøre dit udendørs eventyr hektisk. Hvis du vælger for lille rygsæk / kuffert, placerer du muligvis ikke alle dine nødvendige ting ordentligt.

Materiale
Typen af rygsækmateriale er også vigtig, da materiale af dårlig kvalitet ikke kan modstå barske vejrforhold som vind, regn eller kraftig sne. Nogle af de bedste mærker af rygsæk er Arcteryx , Salomon , Salewa , Petzl , Columbia

Funktioner af rejse rygsæk

Følgende er de få vigtige funktioner, som du skal overveje, når du vælger en god rygsæk til udendørs, se nedenfor;

• Vandtæt materiale
• Låsbare lynlåse
• Flere rum
• Intern ramme
• Polstret hoftebælte
• Polstrede skulderstropper
• Polstret eller kontureret ryg
• Frontloading

Funktioner i rejsetaske

Følgende er de vigtige aspekter, der skal tages i betragtning, når du køber en rejsetaske. Tag et kig;

1. Personlig bekvemmelighed
Hårde kufferter er kendt for sikkerhed og holdbarhed. Kufferter giver mange bekvemmeligheder, da de er lette at bære uden at svede

2. Hjul
Det bedste ved kufferter er hjul. Hvis du let ruller din kuffert uden at skulle lægge en rygsæk på ryggen, får du dig fri.

3. Sundhedsproblemer
Ikke alle er fysisk sunde til at bære en rygsæk. Der er visse sundhedsmæssige forhold, der ikke giver dig mulighed for at lægge byrder på dine skuldre. I så fald tjener formålet bedre at vælge en kuffert.

4. Organiseret emballage
Kuffert tilbyder mere organiseret pakning end rygsække. Du skal blot pakke sagen ud, så kan du se alle dine ejendele i en klar visning.

5. Sikkerhed
En kuffert er et ideelt valg for at beskytte dine ejendele, da den er lavet af kraftigt materiale og vandtæt.

Skal du købe en rygsæk eller kuffert?

Skal du købe en rygsæk eller kuffert til din næste udendørs tur er et af de mest forvirrende spørgsmål. Det afhænger helt af dit behov, hvor du skal hen, og hvor længe du bliver der. Der er masser af muligheder på markedet for rygsække og kufferter, som du kan købe efter dine behov. Hvis du planlægger at tage på vandreture eller trekking, skal du vælge en rygsæk af god kvalitet. Af den grund, at det er let at bære og ikke binder hænderne, som hvis du rejser med en kuffert. Rygsække er lette, alsidige og gør livet bare enklere. Men hvis du skal i lang tid, skal du vælge en kuffert.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk