up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Camping udendørs

Camping udendørs

Find et bredt udvalg af Camping-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Camping

Mærker for Camping

Hvilket udstyr skal jeg campere?

Camping er en aktivitet udefra, herunder overnatningsbesøg fjernt fra hjem i en tildækning som et telt. Når alle bliver fanget i den travleste digitale verden, er camping en fantastisk måde at komme tæt på dine venner og familie for at tilbringe kvalitetstid sammen. Følelsen af at være rolig og nyde naturen giver dig en enorm følelsesmæssig hvile fra det hektiske daglige liv. Når du beslutter dig for at gå på camping, er det vigtigt at lave en tjekliste over de vigtige ting, du har brug for at have med dig. Her vil vi diskutere noget udstyr, der er et must have, se nedenfor;

Campingudstyr


Inden du går mod din campingdestination, skal du sørge for at pakke følgende campingmaterialer;

Camping køkken komfur
Madlavning over et lejrbål virker behageligt; en bevægelig komfur til campingkøkken er en fornuftig mulighed at have, når det kommer til madlavning af alle dine måltider.

Campingkølere
En moderne campingkøler kan varme og køle af, de gør det mere behageligt at tilberede og bære din mad, og de er lette, men vedvarende på samme tid.

Værktøj og knive
Campingværktøj og knive kan bruges til en række forskellige opgaver. Det er et pålideligt værktøj til campingpladsaktiviteter som opskæring, tænding, støtte tilberedning af mad, ildstart og næring og udskæring af teltstænger og en marshmallow ristestok.

Forlængerledninger
Forlængerledninger er et vigtigt campingtilbehør, som du skal have, inden du rejser til turen. Det er nyttigt til at hænge lys eller tage strøm til uopnåelige hjørner, en udendørs forlængerledning er et must have udstyr. Forlængerledninger giver strøm til enheder med kabler under camping. Det er nødvendigt at vælge den rigtige type forlængerledning for at sikre elektrisk sikkerhed og forhindre brand.

Møbel
Campingmøbler er afgørende, hvis du vil føle dig hjemme i naturen. Overse ikke at pakke et par stole og et bord. Lejestole er normalt lavet af vedvarende nylonmateriale, hvilket gør dem lette, sammenfoldelige og behagelige at bevæge sig rundt.

Kikkert
Kikkert er vigtigt campingudstyr, der er designet til at bringe klarhed over dine udendørs aktiviteter. Den optiske ydeevne og brugervenlighed er de to vigtigste faktorer, der skal overvejes, inden der vælges en kikkert.

Teleskoper
Teleskoper er vigtige campingudstyr, der giver dig mulighed for at observere kosmos bedre. Du skal pakke et teleskop af god kvalitet til en campingtur for at få et klarere og kosmisk præg på dit eventyr. Sørg for, at den model, du vælger, er let, nem at bruge, kraftig og kompakt.
Mere normalt end ikke, slutter camping udsyn mørkede himmel. Det er en chance for at få en fornemmelse med stjernerne. Når du planlægger en campingtur under mørk himmel, skal du pakke et teleskop. De kan også hjælpe med fugleobservationer og tidsmæssig udsigt under dagture og rejser.

Petzl , Salewa , Trangoword , Sea to Summit , Regatta , Ferrino , Trespass , Jetboil er de bedste mærker, der er berømte for at levere det bedste campingudstyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk