up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Salomon

Herrefodtøj

Herrefodtøj

Damefodtøj

Damefodtøj

Børnesko

Børnesko

Rygsække

Rygsække

hydrering

hydrering

GENOPRETTELSE&SANDALER

GENOPRETTELSE&SANDALER

Afdelinger

Beskyttelser

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hydrering

Rygsække Og Kufferter

Vandreture

Alle( Salomon )

Salomon

Salomon har været i branchen siden 1947 og har hovedkontor i Annecy, Frankrig. Salomon trekkingsko fås i en lang række designs og er superlette, nemme at snøre og deres design er perfekt. Salomon sko til mænd, kvinder og børn er en fremragende mulighed på stenede, mudrede, glatte og stejle overflader. De er en rigtig hjælp med deres GORE TEX-teknologi til bjergruter og svære spor. Find også andre muligheder for fodtøj såsom støvler, sandaler og trailløbesko.


Det fremragende udvalg af sportstøj, Salomon tilbyder en bred vifte af beklædningsgenstande såsom jakker, veste, bukser, fleece, handsker og sokker. Salomon- tøj er specielt designet til mænd og kvinder for at forbedre hver persons sportspræstationer. For at fuldende dit udstyr og tage alt med dig på dine udflugter, vælg en rygsæk, fanny pack eller, også for at holde dig godt hydreret, en hydreringsvest, en taske eller en flaske vand.

clouse menu Luk