up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Salomon

Herrefodtøj

Herrefodtøj

Damefodtøj

Damefodtøj

Børnesko

Børnesko

Rygsække

Rygsække

hydrering

hydrering

GENOPRETTELSE&SANDALER

GENOPRETTELSE&SANDALER

Afdelinger

Beskyttelser

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hydrering

Rygsække og Kufferter

Vandreture

Alle( Salomon )

Salomon

Salomon er en fransk virksomhed, og dens hovedkvarter ligger i Annecy. Det blev først introduceret til industrien i 1947. Salomon har mange forskellige typer af sportstøj til rådighed. Et af disse brede udvalg af sportstøj er trekking-serien. Du kan finde alt, hvad du har brug for til Salomon-vandring på Trekkinn. Salomon vandresko er perfekte til deres design og komfort, fordi de er enkle, nemme at snøre og superlette. De gør din gå-, løbe- eller vandretur til en leg på grund af deres holdbarhed, komfort og fasthed, der er nødvendige for at udføre arbejdet effektivt.
Salomon løbesko til mænd og kvinder kan være en perfekt mulighed til at løbe på forskellige overflader såsom mudret, glat, stenet eller endda stejl, på grund af deres unikke design. Du kan også finde andre typer fodtøj såsom Salomon støvler, vandsko og sandaler hos Trekkinn.

Hvorfor Salomon sko er gode til alle sportsgrene

Salomon er kendt for det bedste udvalg af fodtøj, uanset om det er til løb, vandreture, vintersport eller hverdagsbrug. Derfor er det et af de bedste mærker til at have verdens yndlingssko, og de fortjener denne rang.Den tykke silhuet af støvlerne er på mode i dag. Skoene er meget slidstærke, da de giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt over svært terræn.
En anden stor udgivelse fra dette mærke er Salomon Speed cross , lavet efter inspiration fra de lokale løb omkring Annecy, Frankrig. Med deres store innovative og ekstraordinære design revolutionerede de skodesigns. Disse er specielt lavet til hurtigt at løbe uden at få fødderne ømme af forhindringer og giver stabilitet, mens du går på våde sten og løber på mudrede stier.
Salomon lancerer sine nye sko, der bliver lavet af et enkelt materiale kaldet termoplastisk polyurethan, som er perfekt til at gøre løbesko lette og holdbare. En nødvendig egenskab ved dette plastmateriale er, at det kan omformes til enhver form, når det opvarmes. Udover Salomon-skoene til mænd og kvinder tilbyder mærket andet udstyr, som du skal bruge på dine udflugter. Saml rygsække og fanny packs for at holde dine ting sikre, mens Salomon hydreringsvest og en vandflaske hjælper med at holde dig hydreret hele dagen på din vandretur, løbetur eller trek.Så uanset om du er en professionel atlet eller ønsker at prøve at vandre for første gang, skal du sørge for at vælge Salomon for at gøre din tur blindt mindeværdig.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk