up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victron energy Säädin SmartSolar MPPT 100/50

Victron energy Säädin SmartSolar MPPT 100/50

plus
Victron energy

Victron Energy Säädin SmartSolar MPPT 100/50

Tuotekuvaus Victron energy Säädin SmartSolar MPPT 100/50

Aurinkolaturit keräävät energiaa aurinkopaneeleistasi ja varastoivat sen akkuihisi. Uusinta ja nopeinta tekniikkaa hyödyntämällä SmartSolar MPPT 100/50 maksimoi energian sadon ja hallitsee sitä älykkäästi saavuttaakseen maksimikuormituksen mahdollisimman lyhyessä ajassa. SmartSolar huolehtii akun kunnosta ja pidentää sen käyttöikää.

Mitat 130x186x70 mm. Paino 1,3 kg.

Integroitu Bluetooth Smart ei sovitinta tarvita

Langaton ratkaisu ohjaimen konfigurointiin, valvontaan ja päivittämiseen Apple- tai Android-älypuhelimella, tabletilla tai muulla laitteella.

VE.Suora

Langallinen tiedonsiirto Color Control-, Venus GX-, PC- tai muihin laitteisiin.

Erittäin nopea maksimipisteiden seuranta (MPPT)

Varsinkin pilvisen taivaan aikana, kun valon voimakkuus muuttuu jatkuvasti, erittäin nopea MPPT-ohjain parantaa energian keräämistä jopa 30% verrattuna PWM-latausohjaimiin ja jopa 10% verrattuna muihin MPPT-ohjaimiin. hidas

Enimmäistehopisteen edistynyt havaitseminen osittain pilvisen ollessa kyseessä

Poikkeuksellinen muuntotehokkuus

Joustava latausalgoritmi

Laaja elektroninen suojaus

Sisäinen lämpötila-anturi

Näytön reaaliaikaiset datavaihtoehdot


Ostamalla Victron energy Säädin SmartSolar MPPT 100/50:n, voit olla varma merenkulku ja kalastusvarusteidesi laadusta. Lisäksi, waveinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi merenkulku ja kalastuskaupaksesi ja keskity Victron energy-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. merenkulku ja kalastus asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Elektroniikkavarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Victron energy Säädin SmartSolar MPPT 100/50

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Mittaussäätimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up