up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

plus
Berkley

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Produktbeskrivelse Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Ikke en mono, fluor eller flette Neste generasjon i fiskelinjen! Vår lengste rollebesetning! Spinnende hjulfiskere vil oppleve eksepsjonell kasteavstand og nøyaktighet, slik at de kan dekke mer vann og fange mer fisk. Laget med 100% Dyneema®, verdens sterkeste fiber, har den et utrolig høyt styrke / diameter-forhold, og skaper vår tynneste linje per lb-test. Vinner av 4 internasjonale priser.


Egenskaper:

Den lengste rollebesetningen Berkley Line. Ideell for lett takelfiske
Uanstrengt støping Støper lenger med mindre innsats, ekstremt nøyaktig
Minimum diameter, optimal styrke laget med Dyneema®, den tynneste linjen etter etikettvurdering


Spesifikasjoner:

Lengde:
125m


Ikke vent lenger og kjøp Berkley Linje Nanofil HV 125 M med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til waveinn kan du finne andre Fisketråd produkter i kategorien Fiskeutstyr som kan supplere din bestilling. Kjøp Berkley Linje Nanofil HV 125 M og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Fisketråd tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Farge
Grønn
Linetype
Flettede tråder

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Nanofil

-

Det ser så bra ut. Jeg har ikke prøvd den ennå. Den har kommet som forventet. Alle bestillinger kommer riktig. Lik denne siden

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up