up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

plus
Vittoria

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Produktbeskrivelse Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Uanset om det er i grus eller cyclocross, er en ting helt sikkert… kursforholdene ændres konstant. Når du ruller op til startlinjen, skal du være sikker på at vide, at du har præstationsfordelen ved Terreno Mix, alle betingelser slides, uanset terrænet. I hjertet af designet er en hurtig rullende centrumryg, der er designet til at minimere rullemodstanden, mens den stadig giver en sikker bremsekraft. Arbejde med hjørner og off camber håndteres fortroligt ved skiftende åbne skulderklapper. Disse lugs er formet for at give en smidig fornemmelse af overflader og hardpackoverflader, mens de stadig giver en solid effektiv kant til græs og lereterræn. Hvis du leder efter det "ene" dæk til at gøre det hele, er Terreno Mix dit valg!


Funktioner:

Traditionel slidbaneprofil til glatte overgange over et bredt terrænområde.
Åbn skulderknapper for at sikre trækkraft fra kammeret.
320 TPI rørformet bomuldshus: den valgte riders dæk.
Funktionaliseret GRAPHENE 2.0-forbindelse giver ultimativt vådgreb.
3 forbindelser i slidbanen (3C) for øget slidlevetid og greb.


Specifikationer:

Terræn: Blandet
Vægt: 380g
Hus: 320 TPI Corespun
Bredde: 31c
Etrto: 31 622
Vægt: 380 g


Teknologi:

G:
G er Vittorias unikke Graphene-forbindelse. Resultatet er en forbindelse, der er overlegen i hastighed (rullemodstand), greb, holdbarhed og slidstyrke.


Find Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700 på lager og til den absolut bedste pris. Besøg bikeinn, din online butik, med cykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700 her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Farve
Sort
Form for dæk
Clincher
Anbefalet Brug
Gravel

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Fantastisk kvalitet

-

Hurtig levering og god kvalitet på varerne. God kontakt og hurtig i terræn.

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Terrano blanding

-

Fremragende pneus, résistants, roulants et de superbe qualité. Du kan bruge kurser til gruscykel i 38 mm.

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Sejrsmix

-

Fremragende gummi .. ankom i den forventede tid og i perfekt stand. Jeg kan varmt anbefale det. Jeg anbefaler også webstedet. Fremragende priser og seriøsitet.

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Vittoria mix

-

Meget godt dæk og let at montere. Jeg tager det bagefter, da det mere rulles på snavsveje.

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

God gummi.

-

Dæk er for højt for min vejramme. Men det ser stadig pænt ud. Bare nævn enhver mangel på kvalitetskontrol i omkredsfugens krave. Det kunne være mere perfekt.

Vittoria Grusdæk Terreno Mix 700

Flotte allround cx-dæk

-

Efter min erfaring er Vittoria-dæk de letteste at installere og mest pålidelige CX-dæk i branchen. Terreno-blandingen er deres mellemdækkende dæk. Det ruller temmelig hurtigt på hardback, men klarer sig også godt i våde forhold. Den største ulempe med blandingen er, at den sidder fast mellem sine tørre og våde fætter, som begge er usædvanlige dæk til deres respektive forhold.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up