up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko cykel

Damesko cykel

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Hvilke sko og oversko er bedre til cykling?

Cykelsko

Cykelsko er lavet af stivere såler for mere kraft og effektiv energioverførsel, mens du træder. I modsætning til almindelige sko er cykelsko parret med en kompatibel pedal, der holder dine fødder sikkert, mens du træder. Nogle cykelsko har 2 eller 3 hullers klamper, der gør det muligt for dig at træde mere effektivt med hvert slag. Løbecykelsko er lette, glatte ydersål og tilbyder god ventilation. Hvis du er på udkig efter præstationssko, skal du vælge de stiveste såler og de letteste sko til cykling.

Oversko

Cykeloverskoene gør det meget behageligere og mere behageligt at cykle i vinter og kolde årstider. Fra tynde, lette, vandtætte til tykke, termiske og varme skoovertræk har du masser af valg at vælge imellem efter dine behov og vejrforhold. Cyklister bruger oversko til at beskytte deres fødder mod regn, sne og kold vind. For at give maksimal beskyttelse og varme er ydersiden af overtræksskoene lavet af strækbart neoprenmateriale med et ekstra vandafvisende lag

Reservedele

Skoholdere er udvendigt fastgjort til skoene, der giver ekstra trækkraft og bedre greb til pedalen. Cykelskoindlægssåler er et andet godt tilbehør, som du skal have med dig. De er gode til at forbedre ydelsen, mens de absorberer stød. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Ergon , Alé , Northwave , Giro og Mavic er de mest kendte mærker, der designer og fremstiller cykelsko af højeste kvalitet, bælgespænde, klamper, reservedele og tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk