up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnesko cykel

Børnesko cykel

Find et bredt udvalg af Børnesko-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnesko

Mærker for Børnesko

Hvordan vælger man cykelsko og cykelsko?

Det centrale formål med cykelsko er at forbedre pedalens ydeevne, især under opstarten. Cykelsko er bygget med faste såler, der maksimerer den potentielle variation fra dine ben til armen. Du er i stand til at bruge dine hamstrings til et højere niveau, når du trækker pedalen op, fordi din fod er forbundet med pedalen. De bedste cykelsko fås på mærker som Northwave , Ride Concepts .

Cykel oversko

Oversko til cykling er en slags gummisko, der forskydes over skoene for at forhindre dem i at blive snavsede eller våde. En oversko er en billigere mulighed end en skridsikker ydeevne sko. De beskytter skoovertræk, der typisk er konstrueret af uigennemtrængelige stoffer og vil beskytte din sko såvel som din fod, bunden. Hvis du vil købe overshoes af høj kvalitet, kan du besøge mærker som Gore wear , Northwave, Assos , Craft .

Reservedele

Cykelskoens reservedele er det udskiftelige stykke, der opbevares i et indeks og bruges til renovering eller udskiftning af ødelagte dele af cykelskoene. Reservedele kan købes individuelt for at reparere gamle eller beskadigede dele i en del af artiklerne. De er normale dele, der er beregnet til hurtig afladning eller justering. Du kan købe reservedele fra Northwave, Giro, Look, MSC, Eltin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk