up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Cannondale

Cannondale

KAIKKI ( Cannondale )

Noin Cannondale

Cannondale, nimi, joka on synonyymi innovaatioille ja pyöräilyteknologian huipputasolle, on ollut avainasemassa alalla 1971 alusta. Yritys perustettiin Joe Montgomeryn, näkemyksellisen ja intohimoisen pyöräilijän, toimesta. Sen alkuperäisestä perustamisestaan Cannondale on jatkuvasti asettanut standardin teräviä polkupyöräteknologioita ja suunnittelua varten. Aerodynaamiset putket ja hiilikuiturungot ovat vain muutama esimerkki innovatiivisista ominaisuuksista, jotka ovat auttaneet heitä saavuttamaan maineensa nopeimpien maantiepyörien valmistajana.
Cannondalen perintö on jatkuva innovointi ja intohimo rajoja kokeilemiseen pyöräilyssä. Yli viiden vuosikymmenen kestäneen sitoutumisen laatuun Cannondale jatkaa inspiroimistaan ajajia ympäri maailmaa. Olipa sinulla sitten intohimo maantiepyöräilyyn, vuoristoreittien läpikulkuun tai kaupunkiajeluun, Cannondale tarjoaa sinulle oman täydellisen kokemuksen, jonka takana on laadukkuuden ja pyöräilyn omistautumisen lisäksi vertaansa vailla oleva historia. Liity Cannondale perheeseen ja nauti pyöräilystä parhaimmillaan.

Cannondale Pioneering Excellence in Cycling Bikes

Cannondale tarjoaa monipuolisen valikoiman polkupyöriä, joita on käsityönä räätälöity täyttämään kullekin ajajalle tarvittavat erityiset tarpeet. Olipa sinä sitten kokeneempi ammattilainen tai satunnainen pyöräilijä, tuotemerkillä on juuri sopiva Cannondale-polkupyörä juuri sinulle. Heidän sitoutumisensa laatuun, kestävyyteen ja suorituskykyyn näkyy jokaisessa mallissa. Ne, jotka kaipaavat rikkinäistä maastoa ja villejä seikkailuja, löytävät oman toiveidensa mukaisen Cannondale Mountain Bikes -pyörän. Nämä pyörät on suunniteltu selviytymään vaativimmista vuoristoreiteistä, tarjoten alan parasta jousitusta, kevyttä runkoa ja erinomaista hallintaa.
Kun puhutaan maantiepyöräilystä, tuotemerkki seisoo alan eturintamassa Cannondale Road Bikes -malliensa kanssa. Nämä pyörät on suunniteltu nopeutta, ketteryyttä ja mukavuutta silmällä pitäen ja ne ovat suosittuja maantiepyöräilijöiden ja triathlonistien keskuudessa. Soranajelun ystävät löytävät täydellisen matchinsa Cannondalen Soranajelupyöristä. Laajemmilla renkailla, joilla saavutetaan vakaus ja mukava geometria, Cannondale gravel bikes tarjoavat huippuhuumaavan ja tasaisemman ajon millä tahansa pinnalla.
Vakaville vuoristopyöräilijöille, jotka haluavat lisäetua reiteillä, Cannondale MTB Bikes tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Näillä pyörillä on vertaansa vailla oleva hallinta ja herkkyys vaativimmilla kursseilla. Turvallisuus on Cannondalen ensisijainen prioriteetti, ja heidän kypärävalikoimansa heijastaa tätä sitoutumista. Nämä kypärät on suunniteltu käyttäen edistyneitä materiaaleja ja teknologioita tarjotakseen ylivoimaista suojaa ja samalla säilyttäen mukavuuden ja tyylin. Oli sitten kyseessä vuoristoreittien läpikulku tai kaupunkikierros, Cannondale cycling helmets pitävät sinut turvassa ja mukavana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje