up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

OMS Performance Mono Wingillä SS SmartStream Signature 27 Lbs BCD

plus
OMS

OMS Performance Mono Wingillä SS SmartStream Signature 27 Lbs BCD

Tuotekuvaus OMS Performance Mono Wingillä SS SmartStream Signature 27 Lbs BCD

OMS SmartStream -järjestelmä tarjoaa sinulle vaihtoehdon yhden tai kahden säiliön vaihtoehdoista sukeltamista varten kokonaan hallittavissa ja mukavasti. Valitse SmartStream Signature yksisäiliövaihtoehto, ja se sisältää painotaskut, takalevyn säilytystaskulla ja 2 nokkanauhaa. Kapselin / veitsen pidike ja vasen lantion D-rengas lisätään poistovaihtoehtoina, jotka sallivat vaihtamisen yhden säiliön ja kaksisäiliön kokoonpanosta. Valitse Smart Stream -säiliövaihtoehto, ja se sisältää selkänojan säilytyslevyn, kanisterin / veitsen pidikkeen ja vasemman lonkan D-renkaan. Valitse teräs- tai alumiinitaustalevyjen ja vastaavien laitteistojen (D-renkaat ja vyölukko) välillä. Viimeinkin, valitse siipivaihtoehto Performance Performance -siipien tai kaksoissiipien joukosta.


Tekniset tiedot:

Nostokapasiteetti: 27 lbs ~ 12,5 kg, 32 lbs ~ 14,5 kg, 45 lbs ~ 20 kg
Materiaali: Cordura
Sopii: Kaksisäiliöjärjestelmä, yhden säiliön järjestelmä
Valjaiden / BCD-koot: Yksi koko sopii kaikille
Taustalevyn materiaali: alumiini, ruostumaton teräs
Paino: 6,269 kg


Jos etsit OMS Performance Mono Wingillä SS SmartStream Signature 27 Lbs BCD:a, tänään on onnenpäiväsi. diveinn:ssa, omassa sukellusverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Bcd takit tuotteet. diveinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Liivit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Liivit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet OMS Performance Mono Wingillä SS SmartStream Signature 27 Lbs BCD

Matkustus
Kyllä
Väri
Oranssi
Musta
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Suositeltava käyttötarkoitus
Tekniikkasukellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up