up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku

plus
SEAC

SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku

Täydennä look

Tuotekuvaus SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku

Seac Look -märkäpuvun avulla voit harrastaa kaikkia suosikki vesiurheilulajejasi täydellisessä mukavuudessa ja turvallisuudessa.

Seac Lookin lyhyt märkäpuku on valmistettu 2,5 mm: n kaksinkertaisesta vuoratusta neopreenista.

Kaulus on erittäin pehmeä ja viimeistelty reunassa kulumista estävästä kankaasta.

Seac Lookin lyhyt märkäpuku sopii paitsi snorklaukseen ja sukellukseen myös kaikkiin vesiurheilulajeihin: surffaukseen, purjelautailuun, melontaan, uintiin.

Sitä on saatavana 6 kokoa, jotka sopivat XS: stä XXL: ään.


diveinn:stä, omasta sukellusverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös SEAC:n tuotteita, kuten Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku, kuten Puvut ja varusteet kategoriasta sukellus verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen sukellus varusteisiin ja tsekkaa myös SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku:n asiakasarviot.

Ominaisuudet SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku

Paksuus
2 mm
Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Sininen
Musta
Sukupuoli
Naiset
Ikä
Aikuiset
Vetoketjun sijainti
etuosa
Suositeltava käyttötarkoitus
Vapaa-ajan sukellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku

Erittäin pätevä

-

Sen avulla voit tehdä voimistelua vedessä kärsimättä kylmästä. Siitä puuttuu hieman rintojen tukea, kannattaa käyttää urheiluliivit alla. Mahdollisuutta ottaa se pois märkänä on parannettava... melko väsyttävää yksin. Muuten erinomainen tuote.

SEAC Nainen Look 2.5 Mm Lyhyt Hiha Märkäpuku

Koko on hyvä...

-

... Pelkäsin niin, etten joudu siihen! Oletetaan, että leikkauksesta puuttuu hieman keveyttä rintaan, joka on hieman puristettu, mutta emme tee räätälöityjä tähän hintaan, ja... Olen 67-vuotias! Se on nauttia uima-altaasta maaliskuun puolivälistä marraskuun puoliväliin Hautes-Alpesissa, kyllä! Menin ulos näyttämään sitä miehelleni, oli jäätävän kylmä ja olin hyvin suojattu. Sen jälkeen nähdä muutaman kuukauden kuluttua tehokkuuden kylmässä vedessä ja helppouden uida. Hiihtokauden jälkeen...

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up