up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

adidas Sportswear

Mænds frakker

Mænds frakker

DAME Frakker

DAME Frakker

Sko

Sko

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

Børn

Børn

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Herresko

Herretøj

Pigetøj

Tilbehør

Alle( adidas Sportswear )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

adidas Sportswear

Træn din træning med stil med Adidas Sportswear

Match dit træningsspil med det perfekte valg af Adidas Sportswear . Det giver nu smart og klassisk Adidas Sportswear . Det introducerede os for en ny kollektion, `Own the Game`. Den fokuserer på at skabe god forbrugerinteraktion for at styrke brandets pålidelighed. Adidas rodfæstede sin markedsposition inden for sport, den største kategori af træningstøj og sko. Det bliver ved med at give kvalitet og komfort sammen.
Det er nu verdens førende sportstøjsproducent, der sikrer, at alle øjne skal være rettet mod dig, når du bærer noget fra Adidas . Det får dig til at se godt og elegant ud, selv når du træner i et fitnesscenter eller går din morgentur. Vælg mellem forskellige kollektioner efter din smag og eig dit look.

Forbedre din træningspræstation med Adidas

Uanset om du er en motionist eller en ekspert i din fitness, er det rigtige sportstøj et must for enhver. Valget af det rigtige sportstøj hjælper med at holde dig motiveret og præsterende hver gang. Adidas Sportswear til mænd og kvinder er det bedste, når det kommer til stil med komfort på samme tid.Start fra jorden, og du har altid brug for det bedste par sko, hvis det er en løbetur eller en dag med tunge løft. Til dette formål sikrer Adidas Sportswear-sko , at du er klar til at påtage dig alt. Sæt disse sko sammen med Adidas-shorts for at holde dig komfortabel, men alligevel trendy.
Sørg for, at din garderobe er alsidig med en Adidas-hættetrøje eller en Adidas-jakke , især når du leger udendørs. Du kan ryste din selvtillid ved at finde den rigtige balance mellem stil og komfort.

Hold dig komfortabel og moderigtig på samme tid

Uanset hvor udfordrende din træning er, kan du få al den komfort, støtte og fleksibilitet, du har brug for, med den rigtige type sportstøj. Intensiteten og tempoet i din træning kan altid beskyttes med Adidas Sportswear . Det er dog ikke al træning eller sport, der er ens, og du skal vælge det perfekte tøj, der passer til din type sport. Adidas Sportswear- serien giver dig mulighed for at bære alsidigt træningstøj til enhver form for træning. Det lette, luftige og svedafvisende materiale gør dem super nødvendige og ideelle til at gå i fitnesscentret eller yogatimerne i cool aktivt tøj.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk