up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herresko mode

Herresko mode

Find et bredt udvalg af Herresko-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Hvorfor betyder kjole sko noget i mænds stil?

Bådsko er normalt stof eller lædergummisåler til brug om sommeren. Et siping design er skåret ind i bunden for at give hold på vådt underlag; lædersammensætningen, sammen med udnyttelsen af olie, er beregnet til at modstå vand; og syningen er ekstremt udholdende.

Støvler og støvler

Støvler og støvletter er den slags særlige fodtøj. Forskellen mellem støvler og støvletter er deres længde. Støvler er mindre og bør ideelt set slutte direkte ved din ankel, mens støvler slutter en til fire centimeter op af din ankel.

Sandaler til mænd

Sandaler er en åben slags fodtøj, inklusive en bund, der klæber til bærerens fod af bånd, der passerer over vristen og gennem anklen. Sandaler kan også holde en hæl.

Sko til mænd

En sko er en artikel af fodtøj designet til at bevare og opretholde den menneskelige fod. Sko bruges også som et stykke dekoration og stil. Designet af sko er blevet ændret under tidens forbandelse.

Sneakers til mænd

Sneakers er sko, der hovedsagelig er beregnet til sport eller andre former for dynamisk træning, men er nu også populært brugt til dagligt afslappet slid. De bruges også som mode, fordi de forbedrer din personlighed. De kommer i forskellige størrelser og farver.

Mere om herresko:

Tilbehør til sko er meget vigtigt og nyttigt. Du kan købe disse tilbehør fra Levis, Jack and Jones, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans. Espadriller, flip flops, træsko og hjemmesko er flere typer sko.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk