up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fitflop Valmentajat Rally Knit

Fitflop Valmentajat Rally Knit

Fitflop Valmentajat Rally Knit

Fitflop Valmentajat Rally Knit

Fitflop Valmentajat Rally Knit

plus
Fitflop

Fitflop Valmentajat Rally Knit

Tuotekuvaus Fitflop Valmentajat Rally Knit

Uudet kesävaatekaappisi sankarit.

FitFlopin myydyimmät Rally-lenkkarit on muokattu pehmeäksi, kevyeksi, hengittäväksi neulokseksi nyt suorassa vedossa (nauhojen käyttö valinnainen).

Nämä ovat raikkaat ja raikkaat, säilyttäen samalla ajattoman "tenniskengän" muodon, joka toimii kaiken kanssa kelluvista mekoista teräviin räätälöityihin.

FitFlopin ultrakevyissä, joustavissa koko päivän vaimentavissa Anatomicush™-välipohjissa.

Menet kiireisinä päivinä, jolloin mukavuudesta ei voida neuvotella.

Kierrätettyjä ja uudelleenkäsiteltyjä materiaaleja osana FitFlopin e01-projektia, jonka tavoitteena on luoda kestävämpiä jalkineita: Kierrätetty PET-polyesteri neulotussa päällisessä (75%), kantapää/kielinauha ja nauhat (100%) Pohjallinen vaahto 30% uudelleenkäsitelty vaahto Välipohja 10% teevarret Ulkopohja 10 % uudelleenkäsiteltyä kumia Kaikki toimittajilta, joilla on GRS (Global Recycle Standard) -sertifikaatti.
Jos haluat ostaa Fitflop:n parhaita Naisten kengättuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! dressinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Fitflop:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista muotituotteistamme, kuten Fitflop Valmentajat Rally Knit. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Fitflop Valmentajat Rally Knit kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Fitflop Valmentajat Rally Knit

Väri
Sininen
Kengät
Classic-malli
Korkeus Saappaat
Alhainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up