up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Vaatteet

Takit - Väri: Musta

()
load

Mitkä ovat tärkeimmät erot takkien ja takkien välillä?

Termiä takit ja takit käytetään usein keskenään, varsinkin kun uusia muotitrendejä on otettu käyttöön, jotka ovat päällekkäisiä tai sekoittavat termit. Takkien ja takkien välillä on kuitenkin keskeinen ero. Takit ovat lonkka /vyötäröpituinen asu, jota käytetään minkä tahansa muun vaatteen päällä. Takki on pidempi vaatekappale, joka on yleensä polveen/reiteen asti ja jota käytetään erittäin kylmällä säällä.
Mustassa farkkutakissa on hihat, jotka kiinnitetään edessä vetoketjuilla tai nappeilla. Sen on tarkoitus peittää ylävartalo. Takit ovat tiiviit, vähemmän eristävät ja yleensä kevyemmät. On olemassa valtavia tyylejä ja malleja miesten puffer takkeja , joita voit käyttää muotiin. Takkien on tarkoitus olla ohut turkki, joka sopii hieman kylmiin sääolosuhteisiin.
Toisaalta takki on vaatekappale, jota käytetään lämmittämiseen. Takit ovat tyypillisesti pitkiä, usein päättyen reisiin tai polviin ja jopa nilkan pituisia. Takit on valmistettu paksummasta, eristetystä ja lämpimämmästä materiaalista tarjotakseen käyttäjälle äärimmäisen lämpöä. Nykyään takkeja käytetään muodina enemmän kuin suojavaatteina. Levis , Superdry , Adidas originals ja Gstar ovat tunnetuimpia merkkejä, jotka tarjoavat Nike takkeja ja miesten north face takkeja.

clouse menu Sulje