up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

North sails Takki Hobart

North sails Takki Hobart

North sails Takki Hobart

North sails Takki Hobart

North sails Takki Hobart

North sails Takki Hobart

plus
North sails

North Sails Takki Hobart

Tuotekuvaus North sails Takki Hobart

Hobart-takki kierrätetystä softshell-materiaalista. Viimeistelty hupulla, vetoketjullisilla taskuilla ja vetoketjukiinnityksellä. North Sails -logo hihassa. Täysin toimiva muotoilu ja nykyaikainen vetovoima: Hobart-takki on valmistettu kierrätetystä softshell-kankaasta, jossa on hengittävä, vettä hylkivä rakenne. Talvivaatekaappisi välttämätön osa, se tarjoaa maksimaalisen suojan tehokkaan muotoilunsa ansiosta, jossa on mukava huppu ja Repreve-pehmuste: innovatiivinen kuitu, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Yksityiskohtainen heijastava North Sails -printti sisäpuolella.


Ominaisuudet:

- Normaali istuvuus
- Huppu, vetoketjutaskut ja vetoketjukiinnitys takaavat täyden toimivuuden
- Kierrätetty softshell-kangas vettä hylkivällä pinnoitteella
- Pehmustettu kierrätetyistä muovipulloista saadulla tehokkaalla Repreve-kuidulla. Perinteisiin kuituihin verrattuna Repreven tuotanto tuottaa vähemmän kasvihuonekaasuja ja säästää vettä ja energiaa.
- Vuorattu kierrätetyllä nylonilla heijastavalla painatuksella
- North Sails -merkki hihassa


Tekniset tiedot:

- Materiaali: 92% polyesteri 8% elastaani


Tekniikka:

Tuulenpitävä:
- Vaate on valmistettu materiaalista, joka ei läpäise tuulta ja auttaa estämään lämpöhäviötä ylläpitämällä kehon lämpöä vaatteen sisällä.

Kierrätetty:
- Kierrätys tarkoittaa materiaalia tai tuotetta, joka on käsitelty erityisellä prosessilla, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen. Olemme North Sailsilla tietoisia muotiteollisuuden riippuvuudesta
Uusiutumattomista ja rajallisista luonnonvaroista. Näihin lähtökohtiin perustuen pyrimme mahdollisuuksien mukaan korvaamaan neitseellisiä materiaaleja kierrätysmateriaaleilla käyttämällä jo olemassa olevia tuotteita kierrätysajattelun mukaisesti.

Vedenkestävä:
- Vaatteet, jotka on tarkoitettu suojaamaan käyttäjää ankarimmilta olosuhteilta: vedenpitävät kankaat, saumat, vetoketjut, taskut ja sulkimet, jotka on suunniteltu estämään veden pääsy vaatteeseen ja suojaamaan käyttäjää sääolosuhteilta. Turvalliset hihansuut, myrskyläpät vetoketjujen päällä, suojatut taskut ja säädettävät huput tarjoavat lisäsuojaa vedenpitävyydestä.

Hengittävä:
- Hengittävät vaatteet ovat ilmaa läpäiseviä. Tämä hyöty on hyödyllisin fyysisen toiminnan aikana, kun kehon lämpö lisääntyy vaatteen sisällä. Kankaan hengittävyys mahdollistaa kosteushöyryn siirron (MVT) tai lämpimän, kostean ilman vaatteen sisällä kulkemisen vaatteen läpi ulos. Tämä auttaa hallitsemaan vaatteen sisäilmaa ja lisää mukavuutta.


Hoito:

- Ei saa valkaista
- Maksimi pesulämpötila 40 C° - Mieto prosessi
- Rumpukuivaus mahdollista - Matalissa lämpötiloissa poistoilman lämpötila max 60C°
- Silitys pohjalevyn enimmäislämpötilassa 110 C°, höyrysilitys voi aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja
- Ammattimainen kuivapesu tetrakloorietyleenissä ja kaikissa symbolissa F luetelluissa liuottimissa - Mieto prosessi
- Pese sisältä ja ulkoa
- Pese erikseen
- Silitys kääntöpuolellaOstaessasi North sails Takki Hobart:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen North sails Takki Hobart-tuotteeseesi, jonka olet ostanut dressinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, muoti-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen North sails:n kokoelmaan ja täydentää muoti varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet North sails Takki Hobart

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Merenkulku

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up