up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Replay MV842K.000.661.403 Jacket

plus
Replay

Replay MV842K.000.661.403 Jacket

Tuotekuvaus Replay MV842K.000.661.403 Jacket

Miesten denim-puuvillatakki 12,75oz, kiinnityspainikkeen kiinnitys ja klassinen kaulus, kaksinkertainen läpätasku rintakehässä ja klassiset pystysuuntaiset pultit, Alkuperäinen käsittely tumma pesuäänellä vintage-ilmeellä, voimakkaasti hiekkapaperilla varustetut 3D-viikset ja käytetyt alueet, likainen teitti, mikro hanat ja helmet, R-muotoinen kirjonta rinnassa.

Tekniset tiedot:

100% puuvillaa


Mitä mieltä olet Replay MV842K.000.661.403 Jacket:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet muotiverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Replay:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Miesten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet Replay MV842K.000.661.403 Jacket

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up