up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Suojaukset

Käsineet

()
load

Kuinka valita käsineet moottoripyörälle?

Moottoripyöräkäsineet ovat yksi moottoripyöräilijän välttämättömimmistä suojavarusteista. Moottoripyöräkäsineitä käytetään suojaamaan käsiäsi vaurioilta putoamisen yhteydessä. Sopivien käsineiden valitseminen on välttämätöntä, ja tärkeintä on käyttää niitä aina ajon aikana.
Kun valitset käsineitä moottoripyöräilyyn, on useita tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi tiellä. Tässä muutamia vinkkejä:

Valitse korkealaatuisista materiaaleista valmistetut käsineet, jotka tarjoavat kestävyyttä, joustavuutta ja suojaa. Nahkakäsineet ovat suosittu vaihtoehto, koska ne tarjoavat hyvän pidon, kulutuskestävyyden ja voivat olla vedenkestäviä. Tekstiilikäsineet ovat myös hyvä vaihtoehto, koska ne ovat kevyitä, hengittäviä ja tarjoavat erinomaisen suojan sääolosuhteilta.
On tärkeää valita hanskat, jotka istuvat tiukasti olematta liian kireät tai löysät. Hyvä istuvuus takaa maksimaalisen mukavuuden ja moottoripyöräsi säätimien hallinnan. Muista kokeilla eri kokoisia ja tyylejä käsineitä löytääksesi käsiisi parhaiten sopivat käsineet.
Etsi käsineitä , jotka suojaavat käsiäsi onnettomuuden sattuessa. Joissakin käsineissä on ylimääräinen pehmuste tai panssari rystysissä ja kämmenissä, mikä voi auttaa suojaamaan käsiäsi törmäyksen sattuessa. Varmista, että valitset käsineet , jotka täyttävät turvallisuusstandardit ja jotka on sertifioitu moottoripyöräkäyttöön.
Valitse käsineet , jotka ovat mukavat käyttää pitkiä aikoja. Etsi käsineitä hengittävistä materiaaleista, ilmanvaihdosta ja pehmeästä vuorauksesta. Sinun tulee myös ottaa huomioon alueesi lämpötila ja sääolosuhteet ja valita ilmastoon sopivat käsineet.
Vaikka turvallisuuden tulee aina olla etusijalla, sinun tulee myös harkita valitsemiesi käsineiden tyyliä ja muotoilua. Etsi moottoripyöräkäsineitä , jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi ja mieltymyksiisi ja jotka täydentävät moottoripyörävarusteitasi. Moottoripyöräkäsineitä tarjoavat merkit ovat Alpinestars , Dainese , Givi , ls2 , Klim ja Furygan .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje