up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Held Nyrebelte Tri Tec

plus
Held

Held Nyrebelte Tri Tec

Produktbeskrivelse Held Nyrebelte Tri Tec

Egenskaper:

2 strekk borrelås for perfekt passform og støtte

borrelås

forsterket tilbake

Beskyttelse:

Avtagbart SAS TEC® protector

spesifikasjoner:

Ytre skall:

stretch stoff

fôr:

3D avstand stoff (100% polyester)

Fôret med Outlast® temperaturkontroll stoff (85% polyamid, 15% polyester)


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen motorsykkel utstyr, oppdag motardinn. Som Held autorisert forhandler har alle våre motorsykkel produkter full produsentgaranti av Held. Velg en av våre Beskyttelse kategorier og oppdag utvalget av Beskyttelse produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Held Nyrebelte Tri Tec

Lys stilling
Korsrygg
Farge
Svart
Produkttype
Nyre Belter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up