up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Held Munuaisvyö Tri Tec

plus
Held

Held Munuaisvyö Tri Tec

Tuotekuvaus Held Munuaisvyö Tri Tec

Ominaisuudet:

2 venytys tarrakiinnitys täydellinen istuvuus ja tuki

tarrakiinnitys

vahvistettu takaisin

suojaus:

Irrotettava SAS TEC® suojelija

Tekniset tiedot:

Ulkokuori:

Joustava kangas

Vuori:

3D etäisyys kangas (100% polyesteriä)

Vuorattu Outlast® lämpötilan säätö kankaasta (85% polyamidia, 15% polyesteriä)


Held Munuaisvyö Tri Tec:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Held:n tuotteista ja muista moottoripyöräilytuotteista, tsekkaa myös Suojaukset tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme motardinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Held Munuaisvyö Tri Tec

Valon asema
Lanne
Väri
Musta
Tuotetyyppi
Munuaisten suojavyöt

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up